Απόψε η απονομή των βραβείων του 56ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στις 20.00 στην αίθουσα Κ7 (αίθουσα Καραγκιόζη) των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση.

“Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν λόγω της πανδημίας στο Πατρινό Καρναβάλι 2021, σε αυτό το διαφορετικό Καρναβάλι που όλοι βιώσαμε, το 56ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού κατόρθωσε να παραμείνει ζωντανό και να στεφθεί με επιτυχία διασκεδάζοντας και κρατώντας δημιουργική παρέα στα πληρώματα που συμμετείχαν, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Έτσι ήρθε η ώρα της επιβράβευσης όσων πληρωμάτων διακρίθηκαν αλλά και όλων των πληρωμάτων που συμμετείχαν.

Η απονομή των βραβείων του 56ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στις 20.00 στην αίθουσα Κ7 (αίθουσα Καραγκιόζη) των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες.

Τα βραβεία φιλοτέχνησαν οι καθηγητές κεραμικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Μαρία Κανελλοπούλου, Παναγιώτα Κοντόγεωργα, Σπύρος Μεθενίτης και Θεοδώρα Μόρφη.

*Η ΚΕΔΗΠ – Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας ευχαριστεί δημοσίως θερμά την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη για την πρωτοβουλία-προσφορά των πήλινων μασκών και ιδιαιτέρως τους δημιουργούς των βραβείων.”