Μήνυμα της κας ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ προς τον Διευθυντή του “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑΤΟΣ”

Εγκάρδιο μήνυμα προς τον Διευθυντή του περιοδικού «Πατρινόραμα» Παναγιώτη Ρηγόπουλο, απέστειλε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την ιστορική έκδοση της Πάτρας και κατά προέκταση ολόκληρο τον Περιφερειακό Τύπο.

Η κυρία Πρόεδρος στο ευγενικό μήνυμά της κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία του Πατρινού περιοδικού και στέλνει τις ειλικρινείς ευχές της για την επιτυχία της έκδοσης, ενώ παράλληλα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του περιοδικού μας, για τα παραδοσιακά λουκούμια της Πάτρας, που συνόδευσαν την αποστολή του «Πατρινοράματος»!

 

 

Αναλυτικά, η Αξιότιμος Κυρία Πρόεδρος της Επιτροπής
«Ελλάδα 2021», αναφέρει στο μήνυμά της:

 

Αγαπητέ κύριε Διευθυντά, Αγαπητέ Παναγιώτη,

 

Με μεγάλη χαρά κράτησα στα χέρια μου την καινούργια έκδοση του περιοδικού «Πατρινόραμα», που συμπίπτει χρονικά με την έναρξη της επετειακής μας χρονιάς.

 

Ένα περιοδικό που «έγραψε ιστορία» στην Πάτρα, κερδίζοντας τις καρδιές των πολιτών, ξαναγεννήθηκε, για να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, σε δύσκολους καιρούς.

 

Στέλνω σε όλους σας τις ευχές μου, για μια επιτυχημένη, νέα πορεία του περιοδικού, μαζί με τις ευχαριστίες μου για τα εξαιρετικά παραδοσιακά λουκούμια.

 

 

Με εκτίμηση & φιλία,

 

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»