2004: Όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος “ταρακούνησε” την Πάτρα! – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ήταν το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου 2004, όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος «δονούσε» την Πάτρα, με τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του στο ιστορικό κέντρο «Χάραμα».

Καλεσμένος των αδελφών Οικονόμου, λαμπερός και ευτυχισμένος στο πλευρό της συζύγου του Άντζελας Γκερέκου, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε προκαλέσει «σεισμό» με τις συναυλίες του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα! Το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και τις δύο νύχτες, αφού τα τραπέζια είχαν κλείσει έναν ολόκληρο μήνα πριν την πρώτη εμφάνισή του!

 

Ήταν μάλιστα τόσοι οι όρθιοι, που στο κέντρο η εικόνα και στις δύο εμφανίσεις του θύμιζε περισσότερο …συλλαλητήριο, παρά μουσική βραδιά!

 

Ο ίδιος ήταν στα καλύτερά του, πολύ κεφάτος και παθιασμένος πάνω στην πίστα, ιδιαίτερα επικοινωνιακός με τον κόσμο και πάντα αβρός με τις γυναίκες!

Ντυμένος, όπως συνήθιζε στην πένα, κομψός και ευθυτενής, έκλεβε τις εντυπώσεις με το παράστημα και το εκτόπισμά του. Ήταν γεννημένος σταρ! Κάτι που το είχε επιβεβαιώσει απόλυτα, εκείνες τις δύο βραδιές στο ιστορικό κέντρο διασκεδάσεως «Χάραμα»!

 

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, είχε καταφέρει να πάρει αποκλειστική συνέντευξη από τον Τόλη Βοσκόπουλο. Συνάντησε τον μεγάλο καλλιτέχνη στο καμαρίνι του, όπου ήταν ιδιαίτερα καταδεκτικός και εύχαρις με τον Πατρινό δημοσιογράφο και σημερινό διευθυντή του περιοδικού “Πατρινόραμα”.

 

Η συζήτησή τους περιεστράφη γύρω από μουσικά θέματα, αλλά και την ζωή του, με τον ίδιο τον Τόλη Βοσκόπουλο να δηλώνει στο τέλος ενθουσιασμένος από την συνέντευξη, η οποία δημοσιεύτηκε την μεθεπόμενη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». όπου εργαζόταν επί 17ετία ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

 

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνες τις συγκλονιστικές βραδιές και από την αποκλειστική συνάντηση- συνέντευξη του αείμνηστου καλλιτέχνη, με τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τον επιχειρηματία του “Χαράματος”, Στέφανο Οικονόμου

 

Πανευτυχής και ήρεμος στο πλευρό της απαστράπτουσας συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου

 

Μοναδικός και συγκλονιστικός, πάνω στη πίστα του “Χαράματος”

 

Ασφυκτικά γεμάτο το “Χάραμα” και τις δύο νύχτες, παρακολουθούσε με θρησκευτική ευλάβεια τον μεγάλο καλλιτέχνη

 

Παθιασμένες ερμηνείες από τον Τόλη Βοσκόπουλο, που ταρακούνησαν το “Χάραμα” και ολόκληρη την Πάτρα, τον Οκτώβριο του 2004

 

“Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά
κι εγώ σαν κι εσάς στους ανέμους
γυρεύω χαμένα φιλιά.
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά…”

 

 

Με τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο, πανευτυχής ο Τόλης Βοσκόπουλος στο καμαρίνι του, λίγο μετά την ολοκλήρωση της αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσε, στον Πατρινό δημοσιογράφο

 

Επικοινωνιακός και εκφραστικός πάνω στην πίστα του “Χαράματος”, ο Τόλης Βοσκόπουλος καθήλωσε τους Πατρινούς θαυμαστές του!

 

Το πρόγραμμά του ενθουσίασε το κοινό, που είχε σπεύσει στην Πάτρα για να τον παρακολουθήσει και από άλλες γωνιές της Δυτικής Ελλάδας!

 

Ο πατρινός δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου