56χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου ο Πατρινός που απανθρακώθηκε στο όχημά του

Νέα στοιχεία προκύπτουν τα οποία ενδεχομένως να συμβάλλουν στις έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν που είχε σαν αποτέλεσμα την απανθράκωση του 56χρονου Πατρινού Δ.Κ., που ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου στην Πάτρα, μέσα στο αυτοκίνητό του στην Επαρχιακή Οδό Χρυσοπηγής Λακκωμάτων σήμερα το πρωΐ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε κορωνοϊό και βρισκόταν τις τελευταίες ώρες σε καραντίνα σε εξοχική κατοικία που έχει κοντά στη Βλασία.

Άνδρας από την Πάτρα, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο ΙΧ του στα Λακκώματα Αχαΐας

Ωστόσο σήμερα το πρωΐ, άγνωστο για ποιούς λόγους βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό του. Ένας μάρτυρας ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο 56χρονος, είπε στους αστυνομικούς πως άκουσε μία έκρηξη πριν δει καπνούς να βγαίνουν από την περιοχή του συμβάντος, στοιχείο που διερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών που έχουν αναλάβει την προανάκριση, καθώς εστιάζουν όχι στην εγκληματική ενέργεια, αλλά στο αν προηγήθηκε της πυρκαγιάς και του θανάτου του 56χροου, τροχαίο.