ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: “Εκδοτικό επίτευγμα το Πατρινόραμα!”

“Εκδοτικό επίτευγμα” χαρακτήρισε το “Πατρινόραμα” ο τ. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, συνομιλώντας στην Πάτρα, με τον διευθυντή του ιστορικού Πατρινού περιοδικού, δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας επιφύλαξε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το περιεχόμενο, την πληρότητα και την αισθητική του ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο όπως τόνισε, κατά την αντίξοη οικονομικά συγκυρία που διανύουμε. Παράλληλα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κύριος Πρόεδρος, γνώριζε αναλυτικά την ιστορία του περιοδικού κατά την πρώτη περίοδο της κυκλοφορίας του, δηλαδή στη δεκαετία του 1990!

 

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντησή του με τον διευθυντή του περιοδικού ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ, στο περιθώριο της περιοδείας του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, δεν εφείσθη κολακευτικών αναφορών για το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας, κάτι που συνιστά όπως είναι ευνόητο, ιδιαίτερη τιμή για όλους τους συντελεστές του, αλλά και γενικότερα για τον επαρχιακό Τύπο.

Ο τ. Πρωθυπουργός κράτησε στα χέρια του και ξεφύλισσε το ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ μπροστά στις κάμερες και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, έχοντας δίπλα του τους βουλευτές Αχαΐας του κόμματος, κα Σία Αναγνωστοπούλου και κ. Κώστα Μάρκου, οι οποίοι και υπερθεμάτησαν για το περιεχόμενο και την ποιότητα του περιοδικού.

 

Ο τ. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, με τον διευθυντή του περιοδικού μας, Παναγιώτη Ρηγόπουλο, καθώς ξεφυλλίζει το “Πατρινόραμα”, σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.