Ανοίγει νέα κλινική covid στο ΠΠΝΠ-Μάχη στα νοσοκομεία της Αχαίας

Αυξάνονται συνεχώς οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοιό στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, με μία εφημερία να ολοκληρώνεται στον νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα με 29 εισαγωγές και στο ΠΠΝΠ να ανοίγει μία ακόμη κλινική  covid, η 6η κατά σειρά και όλα να είναι έτοιμα ακόμη και για λειτουργία 7ης κλινικής, εάν παραστεί ανάγκη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στη μάχη κατά του κορωνοιού και των αναγκών του Εθνικού συστήματος υγείας στην Αχαία, ενεργοποιείται και το ιδιωτικό θεραπευτήριο ολύμπιο με απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, όπου θα μεταφερθούν περιστατικά non covid για νοσηλεία.

Είμαστε στην κορύφωση της πανδημίας με την μετάλλαξη όμικρον και στην παρούσα φάση δεν είναι ξεκάθαρο, πότε θα ξεκινήσει η αποκλιμάκωση με αποτέλεσμα οι υγειονομικές μονάδες της Αχαίας να παραμένουν σε απόλυτη εγρήγορση και να δίνουν λύση για την άμεση και καλύτερη περίθαλψη των ασθενών με κορωνοιό και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα γίνεται έκκληση για πολλοστή φορά για τον άμεσο εμβολιασμό όλων, αφού καθημερινά η πλειοψηφία των ασθενών που προσέρχονται στα νοσοκομεία είναι ανεμβολίαστοι.