Απόψε έκτακτη σύσκεψη γονέων κατά των συγχωνεύσεων σχολικών τμημάτων

Έκτακτη σύσκεψη γονέων από τα σχολεία που οδηγούνται σε συγχωνεύσεις τμημάτων, έχει προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή στις 19.00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάτρας.

Η ανακοίνωση

“Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας αντί να καλύψουν τα χιλιάδες κενά σε εκπαιδευτικούς προχωρούν σε συγχωνεύσεις τμημάτων 2 μήνες μετά το άνοιγμα των σχολείων! Χωρίς να τους απασχολεί ούτε η έξαρση των κρουσμάτων, η διάδοση του ιού σε πολυπληθή τμήματα, ούτε οι επιπτώσεις που θα φέρουν οι συγχωνεύσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία. Και όλα αυτά προκειμένου να μην ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ για προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Φτάνει πια! Καταλάβετε πως δεν μπορείτε να παίζετε ούτε με τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας, ούτε με την υγεία τους!

Η Ένωση Γονέων Πάτρας, η Ομοσπονδία Γονέων και η Επιτροπή Γονέων Γυμνασίου και η Επιτροπή γονέων των σχολείων του Καστριτσίου ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ σε έκτακτη σύσκεψη γονέων από τα σχολεία που οδηγούνται σε συγχωνεύσεις τμημάτων, την Κυριακή 24-10-2021, στις 19.00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης .

Καλούνται οι φορείς της πόλης να παραστούν.

Συντονίζουμε τις δράσεις μας!

Οι συγχώνευσες «υγειονομικές βόμβες» να παρθούν πίσω!”