Άρχισε ο ολιγόωρος αποκλεισμός της Κάτω Διάβασης Κ635 της Περιμετρικής Πάτρας

Στο πλαίσιο εργασιών ανακατασκευής/ενίσχυσης της Κάτω Διάβασης Κ635 (Χ.Θ. 220,114) της Περιμετρικής Πάτρας, ξεκίνησε από νωρίς σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 24:00 το βράδυ της Τρίτης 23/11, ο ολιγόωρος αποκλεισμός της Κάτω Διάβασης.

Στο διάστημα αυτό, οι τοπικές κινήσεις στην περιοχή του κόμβου της Οβρυάς θα εξυπηρετούνται από τις γειτονικές Κάτω Διαβάσεις, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Η κυκλοφορία επί της Περιμετρικής Πάτρας, δεν επηρεάζεται και θα διεξάγεται κανονικά και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ παραμένει κλειστός ο κλάδος εξόδου του Κόμβου Οβρυάς (ΧΘ 220,2) στην κατεύθυνση προς Πύργο και η κυκλοφορία εξυπηρετείται μέσω του κόμβου Γλαύκου (ΧΘ 215,2).

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου τεχνικού κωλύματος, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατ’ αναλογία την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.