Επίσκεψη του πρ. Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο “Πατρινόραμα”

 

 

Τιμητική επίσκεψη στα γραφεία του πανελλαδικού περιοδικού “Πατρινόραμα” πραγματοποίησε ο πρ. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Γιώργος Παπανδρέου, όπου τον υποδέχθηκαν ο εκδότης του περιοδικού Θεόδωρος  Παπαβασιλείου και ο διευθυντής του, δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Ο κύριος Πρόεδρος κατά την παραμονή του στο περιοδικό, είχε διεξοδική συζήτηση  για θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και για τα κυριότερα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αναλύοντας με εμπεριστατωμένο και σαφή τρόπο τις απόψεις του επί όλων αυτών.

Για ακόμα φορά, τιμώντας και τον ρόλο του ως βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, ο πρώην Πρωθυπουργός επέδειξε αυξημένο ενδιαφέρον για τα σημαντικότερα ζητήματα που ταλανίζουν το νομό και την ευρύτερη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρουσιάστηκε γνώστης όλων των προβλημάτων της εκλογικής του περιφέρειας, τα οποία χρίζουν αντιμετώπισης και άμεσης προώθησης.

Μάλιστα επί αυτών, κατέστησε τους συνομιλητές του κοινωνούς, όλων των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει προσωπικά  για την επίλυσή τους.

Κρατώντας το τεύχος Δεκεμβρίου 2020 του «Πατρινοράματος», το οποίο φιλοξενούσε την πολύκροτη αποκλειστική συνέντευξή του, που δημιούργησε πανελλήνιο σάλο. 

 

 

Ο κ. Παπανδρέου παρέμεινε επί 45 λεπτά στα γραφεία του πανελλαδικού περιοδικού  «Πατρινόραμα» κερδίζοντας εκτός των άλλων με την προσήνειά και την ευγένειά του, τους συνεργάτες και το προσωπικό του περιοδικού.

 

Και μία …αυτοφωτογράφιση, με τον κ. Παπανδρέου ανάμεσα στη δημοσιογράφο του περιοδικού Κατερίνα Αλεξοπούλου, τον εκδότη Θεόδωρο Παπαβασιλείου, την υπεύθυνη του διαφημιστικού τμήματος Ζωή Πράππα και τον διευθυντή του “Πατρινοράματος”, Παναγιώτη Ρηγόπουλο

 

 Ο Πρόεδρος στην είσοδο των γραφείων του “Πατρινοράματος”, περιστοιχισμένος από τον εκδότη του περιοδικού Θεόδωρο Παπαβασιλείου (δεξιά) και τον διευθυντή του, Παναγιώτη Ρηγόπουλο