ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2021: Η πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς – Χορηγός επικοινωνίας το “Πατρινόραμα”

Έρχονται την Τετάρτη 7 Ιουλίου, τα πιο φαντασμαγορικά καλλιστεία του φετινού καλοκαιριού, απονέμοντας τους αυθεντικούς τίτλους διακρίσεων και τα αυθεντικά στέμματα ομορφιάς, των εθνικών καλλιστείων.
Η λαμπερή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9μ.μ, στο κοσμοπολίτικο Beach Club – Restaurant BOLIVAR, την οποία διοργανώνει ο πρόεδρος των Εθνικών Ελληνικών καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα Ελληνικά καλλιστεία.
Χορηγός επικοινωνίας, είναι το πανελλαδικό περιοδικό “Πατρινόραμα”, το οποίο θα προβάλλει την πολυαναμενόμενη εκδήλωση.
Θα απονεμηθούν επίσης, οι εξής σημαντικοί τίτλοι: STAR-MISS-MISS ΓΙΑΝΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ & MISS BOLIVAR.
Παρουσιαστής της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής “Πανελλήνια καλλιστεία Starελληνική ομορφιά” θα είναι το διακεκριμένο μοντέλο της διεθνούς πασαρέλας, αλλά και ο καρδιοκατακτητής, ζεν-πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, Νίκος Αναδιώτης.
Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ένα μπουκέτο από πανέμορφες καλλονές, θα διαγωνιστούν για τον τίτλο που θα αναδείξει την ωραιότερη Ελληνίδα της χρονιάς, μέσα από την μοναδική διοργάνωση εθνικού χαρακτήρα, με διεθνή λάμψη και αναγνώριση.
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα εμφανιστούν οι super hotDroulias brothers, οι οποίοι θα ντύσουν μουσικά την υπέροχη αυτή βραδιά των καλλιστείων. Η επιτροπή για την ανάδειξη των εστεμμένων καλλονών των φετινών καλλιστείων, αποτελεί έκπληξη, και θα απαρτίζεται από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής και του θέματος!
Η βραδιά θα βιντεοσκοπηθεί, ώστε να προχωρήσει σε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.
 
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
Νίκος Μπάμπαλης, κιν. 694 0894066 Reservation:5BOLIVAR Beach Bar Restaurant, κιν. 697 0367684, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Άλιμος.