Εύδειπνος: Από σήμερα 20 Ιουλίου κυκλοφορεί σε όλη την Αχαΐα

Έρχεται το μοναδικό γαστρονομικό περιοδικό της Πάτρας.

«Η γαστρονομία αρχίζει όταν δεν πεινάμε πια» “Alphonse Daudet” Γάλλος συγγραφέας

 

Με μία νέα φιλόδοξη, όσο και καινοτόμα έκδοση συνεχίζει τη δημιουργική του εξέλιξη και εξάπλωση το πανελλαδικό περιοδικό ποικίλης ύλης «Πατρινόραμα». Μετά την τεράστια απήχηση που γνώρισε το περιοδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα, έρχεται και η νέα έκδοση γαστρονομίας «Εύδειπνος» που θα διανέμεται δωρεάν στην Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε χιλιάδες αντίτυπα!

Πρόκειται για έναν πλήρη, πολυτελή και λεπτομερή οδηγό γαστρονομίας, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου. Το γαστρονομικό περιοδικό της Πάτρας εκδίδει η Πατρινή εταιρία «One step». Την επιμέλεια της έκδοσης ανέλαβε η δημοσιογράφος του περιοδικού “πατρινόραμα” Κατερίνα Αλεξοπούλου.

Μέσα από τις σελίδες του «Εύδειπνου» θα παρουσιάζονται κάθε φορά οι πιο ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις, οι εκλεκτότερες κουζίνες των τοπικών και περιφερειακών εστιατορίων, τα καλύτερα στέκια καφέ και ποτού, μοναδικές συνταγές φαγητών και εκλεπτυσμένων γεύσεων.

Επίσης, θα φιλοξενούνται οι γνωστότεροι σεφ της χώρας, με συνεντεύξεις και αποκαλύψεις που θα προκαλούν αίσθηση, ενώ τέλος θα υπάρχει ένας πλήρης οδηγός διασκέδασης και γαστρονομίας για την Πάτρα, την Δυτική Ελλάδα.

Στο τεύχος Ιουλίου στον «Εύδειπνο» θα βρείτε πολλές προτάσεις για φαγητό στην πόλη μας που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Θα διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις από γνωστούς Έλληνες σεφ που έχουν διαπρέψει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, του Πατρινού «Master chef» Νίκου Σκορδάκη. 

Ακόμα, θα εντυπωσιαστείτε σίγουρα  με τα δύο καλοκαιρινά μενού που ετοίμασαν ο Δημήτρης Καρατζαφέρης και ο Χάρης Αξιώτης, δύο γνωστοί σεφ της πόλης που εκπροσωπούν επάξια την νέα Ελληνική κουζίνα.

Η συνέχεια επί …των σελίδων του!