«Εύδειπνος»: Έρχεται η νέα έκδοση γαστρονομίας από το «Πατρινόραμα»!

 

 

Με μία νέα φιλόδοξη, όσο και καινοτόμα έκδοση συνεχίσει τη δημιουργική του εξέλιξη και εξάπλωση το πανελλαδικό περιοδικό «Πατρινόραμα»: Μετά την τεράστια απήχηση που γνώρισε το περιοδικό “Πατρινόραμα” σε ολόκληρη την Ελλάδα, έρχεται και η νέα έκδοση γαστρονομίας «Εύδειπνος» που θα κάνει “ποδαρικό” με το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού, ενώ ταυτόχρονα θα διανέμεται δωρεάν στην Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε χιλιάδες αντίτυπα!
Πρόκειται για έναν πλήρη, πολυτελή και λεπτομερή οδηγό γαστρονομίας, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, ο οποίος θα έχει τη γενική ευθύνη της έκδοσης.
Ο «Εύδειπνος by Πατρινόραμα» είναι το νέο αδελφάκι του περιοδικού, μετά το «Πατρινόραμα Plus», που ξεκίνησε την κυκλοφορία του με το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού.
Μέσα από τις σελίδες του «Εύδειπνου» θα παρουσιάζονται κάθε φορά οι πιο ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις, οι εκλεκτότερες κουζίνες των τοπικών και περιφερειακών εστιατορίων, τα καλύτερα στέκια καφέ και ποτού, μοναδικές συνταγές φαγητών και εκλεπτυσμένων γεύσεων.
Επίσης θα φιλοξενούνται οι γνωστότεροι σεφ της χώρας, με συνεντεύξεις και αποκαλύψεις που θα προκαλούν αίσθηση, ενώ τέλος θα υπάρχει ένας πλήρης οδηγός διασκέδασης και γαστρονομίας για την Πάτρα, την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά.
Ο «Εύδειπνος» θα είναι τριμηνιαία έκδοση και θα κυκλοφορεί ταυτόχρονα με την έκδοση του «Πατρινοράματος».
Η συνέχεια επί …των σελίδων του!