Η “One step” επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στις τηλεοπτικές παραγωγές

Την επέκταση δραστηριοτήτων στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών ανακοινώνει η εταιρεία «ΟΝΕ  STEP» μετά την επιτυχημένη πορεία στο χώρο των εκδόσεων, του REAL ESTATE και των ταχυμεταφορών (ΕLTA courier).

Ήδη η εταιρεία, βρίσκεται στο στάδιο της στελέχωσης  για την παραγωγή εκπομπών πολιτικού περιεχομένου και εκπομπών μαγειρικής και ψυχαγωγίας. Στόχος είναι οι εκπομπές αυτές, να προβληθούν το φθινόπωρο σε τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης μας αλλά και σε άλλους περιφερειακούς σταθμούς.

Αυτή την περίοδο, γίνονται επαφές με γνωστούς δημοσιογράφους και παραγωγούς προκειμένου να οριστικοποιηθεί το team και να αρχίσουν άμεσα τα γυρίσματα των εκπομπών. Την εκπομπή της μαγειρικής θα αναλάβει το περιοδικό “ΕΥΔΕΙΠΝΟΣ” μετά την επιτυχημένη έκδοση για την εστίαση, σε συνεργασία με το περιοδικό «πατρινόραμα», το οποίο ανήκει στην “ONE STEP”.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ

Οριστικοποιήθηκε και η συνεργασία με τον  Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος θα αποτελέσει τον βασικό πυρήνα του τηλεοπτικού spot του περιοδικού «πατρινόραμα». Το προηγούμενο χρονικό διάστημα οριοθετήθηκε το πλαίσιο της συμφωνίας και μέσα στον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν τα γυρίσματα του spot στην Αθήνα. Στόχος του περιοδικού είναι τον μήνα Δεκέμβριο, που συμπληρώνει ένα έτος λειτουργίας να δωρίσει στο αναγνωστικό κοινό, μέσω διαγωνισμού ένα αυτοκίνητο από γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων.

Ο διευθυντής του περιοδικού “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” Παναγιώτης Ρηγόπουλος με τον Χρήστο Φερεντίνο

 

 

Ο Κώστας Νικολόπουλος διευθυντής του περιοδικού “ΕΥΔΕΙΠΝΟΣ”