Μαθιός: Ενθαρρυντικές για την οικονομία οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Το οικονομικό πακέτο μέτρων που παρουσίασε στην ομιλία του στην 85η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς) Δημήτρης Μαθιός.

«Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για την οικονομία, τη βιομηχανία και ειδικότερα για τα προγράμματα επενδύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίνουμε τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, για την ολοκλήρωση της εφαρμογής του οικονομικού προγράμματος που εξαγγέλθηκε στην αρχή της κυβερνητικής θητείας, χωρίς αναστροφές με πρόωρες εκλογές ή μεταβολές στην πολιτική βούληση για έξοδο από την κρίση» είπε χαρακτηριστικά όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η αποφυγή ανατρεπτικών για την ορθή πορεία της οικονομίας πρόωρων εκλογών σε συνδυασμό με μεταρρυθμίσεις, ελαφρύνσεις και ρυθμίσεις που πρέπει να συνεχιστούν και όλο το 2022 εμφανίζει δυναμική και αντανακλαστικά στην κυβέρνηση για να αντιμετωπισθεί και η πανδημία που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί πολύπλευρες συνέπειες και στην οικονομία. Έτσι πρέπει άλλωστε να ερμηνευτεί και η εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών και στρατηγικών επενδυτών για εμβληματικά έργα στη χώρα μας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς) Δημήτρης Μαθιός.