‘’Μια μητέρα, μια αγκαλιά’’: Το ΝΕΟ τραγούδι του Βασίλη Λέκκα με φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Βασίλης Λέκκας μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο ‘’Μια μητέρα, μια αγκαλιά’’!

Το τραγούδι είναι γραμμένο και εμπνευσμένο από τη συγκλονιστική προσφορά και το μεγαλειώδες έργο των παιδικών χωριών SOS Ελλάδος για τα παιδιά που είναι απροστάτευτα και μόνα στον κόσμο.

Το ‘’Μια μητέρα, μια αγκαλιά ‘’ πρόκειται για έναν αυθόρμητο ύμνο, αφιερωμένο στη σπουδαιότητα, στο μεγαλείο, στην αγάπη και στην αφοσίωση της μητέρας SOS, που καλύπτει στην αγκαλιά της το μεγάλο συναισθηματικό και ψυχικό κενό των απροστάτευτων παιδιών.

Τα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού SOS children’s villages international, που λειτουργεί σε 136 χώρες σ’ όλο τον κόσμο.  Ιδρύθηκε το 1949 στην Αυστρία από τον Ηermann  Gmeiner, για να στηρίζει τα παιδιά που είχαν χάσει τις οικογένειες τους κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ξεκίνησαν την δράση τους το 1975 ως ειδικά αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο. Η κεντρική φιλοσοφία του είναι η προσφορά ενός σπιτιού, μιας οικογένειας SOS και το κυριότερο μιας μητέρας SOS για τα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους ή είναι άστεγα για άλλους λόγους.

Τα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος είναι μια μεγάλη οικογένεια που αγκαλιάζει με σεβασμό και αγάπη τα παιδιά και τα προστατεύει σε μακρόχρονη και συνεχή βάση, στη διαδρομή τους προς ένα υγιές, ασφαλές  και ανθρώπινο κοινωνικό περιβάλλον.

Τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Λάμπρου και στίχους ο Αργύρης Χατζηνάκης με την μοναδική ερμηνεία από τον αγαπημένο, ευαισθητοποιημένο και διαχρονικά καταξιωμένο καλλιτέχνη Βασίλη Λέκκα, να το απογειώνει.

Το τραγούδι είναι μια ευγενική προσφορά των συντελεστών του και της HEAVEN MUSIC.

Καλή ακρόαση.

  • «Μια μητέρα μια αγκαλιά
  • Σαν χελιδονιού φωλιά
  • Και τίποτα άλλο
  • Ένα χάδι στην ψυχή
  • Τι να θέλει ένα παιδί;
  • Ποιο ωραίο, πιο γενναίο, πιο μεγάλο»

Ακούστε το στο Spotify εδώ: https://spoti.fi/3HLHoxJ

Δείτε το audio video στο YouTube εδώ: https://bit.ly/3nMvSdP

HEAVEN MUSIC 2021

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ