Ν. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ”: «Θα υπάρξει τουλάχιστον ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα στη Βουλή!»

Νίκος Καραχάλιος: Ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή «απασφαλίζει» με μια συνέντευξη – «χειροβομβίδα» στο «πατρινόραμα»

 

 «Έρχεται το 4ο Μνημόνιο…»

  • «Ήταν μεθοδευμένη η ήττα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!»
  • «Καραμανλής – Σαμαράς- Παυλόπουλος εκφράζουν την «εθνική γραμμή»

 

 «Μαύρο πρόβατο» ή στην καλύτερη περίπτωση «αιρετικός» της Ν.Δ.  χαρακτηρίζεται από ορισμένους ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην σύμβουλος του πρ. Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και σήμερα Πρόεδρος του Forum 2020. Σε κάθε περίπτωση όμως, η αδιαμφισβήτητη πολιτική του οξύνοια, η εμπειρία και ο κοφτερός του λόγος, καθιστούν μια συζήτηση μαζί του κάθε άλλο παρά συμβατική και βαρετή.

Και όπως θα διαπιστώσετε, μιλώντας στο «πατρινόραμα» αποφάσισε να ανοίξει τα «χαρτιά» του για όλα:

-Επιτίθεται στον Σημίτη, που όπως λέει συγκυβερνά μέσω των «ορφανών» του στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπερασπίζεται το έργο Σαμαρά, λέγοντας ότι «παρέλαβε την Ελλάδα διαλυμένη -και αν δεν τον έριχναν- θα είχαμε ξεφύγει από τα Μνημόνια από το 2014», ενώ αποθεώνει Καραμανλή και Παυλόπουλο.

-Αμφισβητεί την εγκυρότητα της εσωκομματικής επικράτησης Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «ήταν μεθοδευμένη η ήττα Μεϊμαράκη», προεξοφλεί 4ο  Μνημόνιο, υποστηρίζει ότι η Ν.Δ. έχει υποστεί μετάλλαξη, ενώ προβλέπει ότι θα υπάρξει τουλάχιστον ένα νέο Κεντροδεξιό κόμμα στη Βουλή!

Όσο για τον ίδιο; Προαναγγέλλει την κάθοδό του ως υποψήφιος βουλευτής! Με ποιο κόμμα όμως;

 

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο Πατρινόραμα Μαρτίου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας, με 292 σελίδες και 2.5 μόνο ευρώ

Αγοράστε το “Πατρινόραμα” και από εδώ, με μόνο 1.06 ευρώ