Νίκος Νικολόπουλος :ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο πρώην υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων Νίκος Νικολόπουλος δέχτηκε στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος τους σε διωγμό ευρισκόμενους υγειονομικούς και τιμωρημένους απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την απάνθρωπη ποινή της αναστολής εργασίας. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος άκουσε τις διαμαρτυρίες, τον προβληματισμό και την εντελώς δίκαιη απαίτηση τους, να γίνουν σεβαστά τα θεμελιώδη ανθρώπινα ατομικά τους δικαιώματα .

Με παράπονο και οργή είπαν:

«Έγιναν τιμωροί χειροκροτητές μας! Με ποια λογική χθες ήμασταν ήρωες και σήμερα γίναμε επικίνδυνοι και ανεύθυνοι από την ίδια κυβέρνηση ; Από ήρωες τώρα αρνητές γιατί ; Επειδή αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε την υγεία και την ζωή μας απέναντι στις άγνωστες παρενέργειες του εμβολιασμού και προτιμήσαμε την αναστολή στο ψωμί των παιδιών μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσφορά μας την υγεία όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Αδιαπραγμάτευτα απαιτούμε την ασφάλεια και την ελευθερία στην υγεία και στην κοινωνία με την επιστροφή στην εργασία μας με την διεξαγωγή δύο rapid τεστ όπως γίνεται σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε μεταξύ άλλων «Προσωπικά όπως γνωρίζετε έκανα το εμβόλιο. Αρνούμαι όμως εγώ και όλοι οι Έλληνες χριστιανοδημοκράτες τον καταναγκασμό και πόσο μάλλον την φυσική και κοινωνική εξόντωση όσων δεν θέλουν εμβολιαστούν. Θα αγωνιστούμε με κάθε δημοκρατικό και ακτιβιστικό τρόπο ώστε να γυρίσετε στην εργασία σας, με την διεξαγωγή δύο rapid τεστ όπως γίνεται σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , πρότεινε ο έμπειρος κοινοβουλευτικό Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:

Το ΧΡΙ.Κ.Ε. από την πρώτη στιγμή βγήκε στα κάγκελα και πήρε μέρος στα συλλαλητήρια ελευθερίας κατά της υγειονομικής δικτατορίας. Είμαστε όλοι μαζί οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι, μετωπικά απέναντι στην ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Μητσοτάκη και της λοιπής εθνομηδενιστικής πολιτικής ηγεσίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης.Θα μας βρουν μπροστά τους όλοι εκείνοι που συμπεριφέρονται ως νομοθέτες και δήμιοι της υγειονομικής τυραννίας. Είμαστε αντιμέτωποι και με όσους που συμπεριφέρονται ως τύραννοι ή ως άνδρες των SS, που βούλωσαν τα αυτιά τους στην φωνή της συνείδησης και του καθήκοντος τους. Για όλους τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Υποχρεωτικότητα σημαίνει ξεκάθαρα κατήργηση της ελευθερίας και του αυτεξούσιου που αποτελεί δώρο Θεού και τη βάση ύπαρξης κάθε ανθρώπου.