Ο Χρήστος Κουτσονάσιος αποκαλυπτικός στο “Πατρινόραμα” Ιουνίου

Ο Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του «ΠΡΑΤΤΩ» μιλώντας στο «Πατρινόραμα», δικαιώνει το πέρασμα του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα όλοι τρέχουν όχι απλά να υιοθετήσουν το έργο του, αλλά να εμφανιστούν ως να το έκαναν εκείνοι».

Παράλληλα, ο κ. Κουτσονάσιος ασκεί δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση ισχυριζόμενος ότι υπάρχει αλλοίωση του πολιτεύματος σε ολιγαρχική κατεύθυνση με τον απόλυτο ηγεμόνα τον πρωθυπουργό και ότι κρίσιμοι τομείς, όπως η εθνική άμυνα και η εξωτερική πολιτική, ασκούνται πλέον όχι από τα αρμόδια υπουργεία, αλλά από τους κατά το Σύνταγμα «αναρμόδιους και ανεύθυνους» συμβούλους του πρωθυπουργού που έχουν τον πρώτο λόγο.

Στο απυρόβλητο δεν αφήνει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι αντί να αποδίδει μεγάλη σημασία στις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, υιοθετεί όλο και περισσότερο την πολιτική με όρους «life style».

 

Στο τριπλό “Πατρινόραμα”, που κυκλοφορεί από τις 25 Ιουνίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και μαζί το ακυκλοφόρητο cd του Διονύση Τσακνή “Καλάβρυτα 1943”.

Το μνημειώδες ορατόριο που περιγράφει μουσικά, το φρικιαστικό έγκλημα των ΝΑΖΙ στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και αποτελεί έναν Ύμνο για την ελευθερία των λαών και ένα αντιφασιστικό μανιφέστο!