Ο leader της μεσιτείας: GOLDKEY REAL ESTATE – TECHNIKALD CONSTRUCTION

Αγαπητοί πελάτες,

 

Το GOLDKEY REAL ESTATE δημιουργήθηκε το 2003 από τον Θεόφιλο Χιώτη με σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο του επαγγελματικού BIOMHXANIKOY ακινήτου, προερχόμενος από μια επιτυχημένη 30ετή πορεία στον επιχειρηματικό, τουριστικό τομέα και τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο του REAL ESTATE: WAREHOUSE – FACTORY -COMMERCIAL – BUYILDINGS. Το 2006 έγινε σύμπραξη με την τεχνική εταιρία με το ίδιο ανάλογο πελατολόγιο και δημιουργήθηκε έτσι το GOLDKEY – TECHNIKALD group. Το GOLDKEY R.E TECHNIKALD group απευθύνεται σε ιδιώτες αλλά κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες πελάτες, σε ( Βιομηχανικές Περιοχές – ΒΙΠΕ-ΒΙΠΑ- ΒΙΟΠΑ) με σκοπό να σας ενημερώσουμε για την διευκόλυνση σας. Απευθυνόμαστε στο χώρο των ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΩΝ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΑΠΟΘΗΚΩΝ – LOGISTICS/  ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ – – ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ – ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΩΝ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ -ΥΠΕΡΑΓΟΡΩΝ – MARKET – ΣΧΟΛΩΝ – ΚΤΗΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΗΟΤΕL – ΙΑΤΡΕΙΩΝ – ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ κλπ .

 

Επίσης ,υπάρχει το τμήμα επαγγελματιών που χρειάζονται χρήση γενικής κατοικίας, χαμηλής όχλησης όπως και των εμπορικών ζωνών εντός  και εκτός πόλεων. Το τμήμα τουρισμού πάλι στο τομέα των ειδικών ακινήτων / οικοπέδων / εκτάσεων ως προς την χρήση ξενοδοχείων μονάδων, και κλείνοντας το τμήμα των μεγάλων εκτάσεων για χρήση καλλιέργειας τροφίμων – φαρμακοβιομηχανιών – ενέργειας – Φ/Α, αιολικά πάρκα, άδειες και άδειες εν λειτουργία Φ/Α – αιολικών πάρκων.

 

Στο GOLDKEY R.E TECHNIKALD ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΤΗ, ΠΩΛΗΤΗ  ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.

Η πολιτική και η λογική του γραφείου μας είναι η συνεργασία με έμπειρους και συνεπείς επαγγελματίες : μεσίτες, πιστοποιημένους μηχανικούς πτυχιούχους εκτιμητές, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, ασφαλιστές και μεταφορική εταιρεία, που ο καθένας είναι υπεύθυνος με την υπογραφή του . Γιατί οφείλουμε να είμαστε επαγγελματίες απέναντι στους επαγγελματίες πελάτες μας. Επίσης στην σύμπραξη της πολύχρονης συνεργασίας μας με την τεχνική εταιρία TECHNIKALD η οποία τελευταία 30 χρόνια δραστηριοποιείται σε ακίνητα βιομηχανικών ζωνών ειδικότερα στον χώρο των φαρμακοβιομηχανιών ειδικών κτηρίων κλπ, παρέχουμε τεχνογνωσία στο 100% στα παρακάτω ΑΔΕΙΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ, μπορούμε υπεύθυνα να υποστηρίζουμε μεγάλα έργα όπως ΑΔΕΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΙΚΕΣ, ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Όλοι μαζί αποτελούν το δίκτυο του GOLDKEY REALESTATE TECHNIKALD Group . Το γραφείο μας ποτέ δεν σταματά, ποτέ δεν κλείνει την πόρτα όταν χρειαστεί ή όταν ζητηθεί κάποια σοβαρή συνεργασία. Ήδη συνεργάζεται με συγκεκριμένα μεσιτικά γραφεία που παρέχουν την ανάλογη γνώση και εμπιστοσύνη.

Πολιτική μας και λόγος ύπαρξης με σειρά προτεραιότητας η ανθρώπινη φιλική σχέση ανεξαρτήτου αποτελέσματος διαμεσολάβησης γιατί η ανθρώπινη αξία προέχει του χρήματος.

Η καλή σύσταση των πελατών μας σε τρίτους οφείλεται στο γεγονός ότι τους ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη τους.

www.goldkegy.gr

GOLDKEY Mob: 6951657317

Melissia : Areos 9   – TECHNIKALD CONSTRUCTION

Tel.: 210 6134803

 

Διαβάστε περισσότερα στο Πανελλαδικό περιοδικό “πατρινόραμα-hellenic” που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.