ΛΕΧ ΒΑΛΕΣΑ: Μιλάει αποκλειστικά στο «Πατρινόραμα» Οκτωβρίου και τον Καθ. Δημοσθένη Δαββέτα!

Στο νέο τεύχος, που κυκλοφορεί πανελλαδικά από την 1η Οκτωβρίου, με δώρο πολυτελή έκδοση για τον Μεγάλο Αλέξανδρο

 

Με μία μεγάλη διεθνή αποκλειστικότητα, κυκλοφορεί από την 1η Οκτωβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας, το περιοδικό «Πατρινόραμα»:

Ο Λεχ Βαλέσα, πρ. Πρόεδρος της Πολωνίας, κάτοχος βραβείου Νόμπελ  και σύμβολο αγώνα ενός ολόκληρου λαού, μιλάει στον ειδικό συνεργάτη του περιοδικού, Καθηγητή Δημοσθένη Δαββέτα, σε μια βαρυσήμαντη συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ο Λεχ Βαλέσα, δίνει καίριες απαντήσεις σε μια σειρά από σύγχρονα, όσο και κρίσιμα παγκόσμια ζητήματα, όπως: Μετανάστευση, προσφυγικό, παγκοσμιοποίηση, πίστη και Θρησκεία, Ευρωπαϊκή Ένωση, οικονομία, γεωστρατηγικές ισορροπίες στην Ευρώπη, ρόλος ΗΠΑ, Γερμανίας κ.ά.

Ο πρώην Πρόεδρος, προβαίνει σε μια σειρά αποκαλύψεων και εκτιμήσεων για την εύθραυστη  κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Ελλάδα και τον Πολιτισμό της.

Ο Λεχ Βαλέσα, είναι μία μόνο από τις συνολικά 35 προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, που μιλούν ή γράφουν στο νέο τεύχος του περιοδικού «Πατρινόραμα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μαζί με το νέο τεύχος του περιοδικού «Πατρινόραμα» οι αναγνώστες του θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν, το νέο βιβλίο του Καθηγητή Δημοσθένη Δαββέτα «Εγώ, ο Μέγας Αλέξανδρος, τέκνο της Ελλάδας», σε πολυτελή έγχρωμη έκδοση.