Ο Ρον Χάλασε: Από 21 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Η κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ”, με πρωταγωνιστές τις φωνές των Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Olivia Colman, Ed Helms και Justice Smith, αφηγείται την ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά απροσάρμοστου γυμνασιόπαιδου και του Ρον, του υπερσύγχρονου ψηφιακού ρομπότ που μιλά και περπατά και το οποίο υποτίθεται πως είναι «Ο Αντισυμβατικός Κολλητός Φίλος».

Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του, μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας. Μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ.

Σκηνοθεσία: Jean-Philippe Vine (“Cars 3”, “The Good Dinosaur”), Sarah Smith (“Arthur Christmas”)

Με τις φωνές των: Zach Galifianakis (“A Wrinkle in Time”), Jack Dylan Grazer (“Shazam!”), Olivia Colman (“The Crown”), Ed Helms (“The Office”), Justice Smith (“Jurassic World: Fallen Kingdom”), Rob Delaney (“Deadpool 2“), Kylie Cantrall (“Gabby Duran and the Unsittables”), Ricardo Hurtado (“The Goldbergs”), Marcus Scribner (“Black-ish”) και Thomas Barbusca (“Chad”).

 Μεταγλώττιση: 

Σκηνοθετική επιμέλεια: Μαρία Πλακίδη

Με τις φωνές των: Ευάγγελος Καζλαρής, Ράντου Πουϊάνου, Χρήστος Θάνος, Έφη Θανοπούλου, Θοδωρής Σμέρος, Πάρις Παρασκευάδης-Πλάνετς, Πέγκυ Μανωλά και Νικόλας Ζωζός  

21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD