Ομάδα Εφήβων 14-16 ετών ξεκινά από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις» στα Ροΐτικα

Μια ομάδα για εφήβους 14 έως 16 ετών με σύνθημα «Παίχτης ή Πιόνι; Εσύ Επιλέγεις!» ξεκινάει στα Ροΐτικα Πατρών, από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις» (Ν. Ε. Ο. Πατρών – Αθηνών 35, Πάτρα, τηλ/Fax: 2610 226948 – 2610 623290) και την εθελοντική ομάδα «Αναβαθμός» Βραχναιΐκων – Παραλίας.

“Αν πιστεύεις ότι η ζωή μπορεί να γίνει ένα απολαυστικό, δημιουργικό και ανεπανάληπτο παιχνίδι…

Αν πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι συναρπαστικό, που θα σε οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις για τον εαυτό σου…

Αν πιστεύεις ότι το παιχνίδι θα είναι γεμάτο μυστήριο, όταν το μοιράζεσαι και με άλλους…

Τότε πες το «συνθηματικό» και σε περιμένουμε στην «αφετηρία» την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 5 το απόγευμα στην Παλαιά Πατρινή Παιδική Εξοχή, Ροΐτικα Πατρών (δίπλα στον παιδότοπο Alladin), αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην ομάδα οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να αναγνωρίζουν τις δυνάμεις τους και πώς να τις αξιοποιούν στη ζωή και στα σχέδιά τους, να δημιουργούν σχέσεις που θα τους ικανοποιούν και θα τους στηρίζουν στις επιλογές τους και να βάζουν στόχους έτσι ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους σχέδιο ζωής.

Η ομάδα εφήβων θα πραγματοποιήσει 6 δια ζώσης συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών η κάθε μία (5:00-7:00). Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας Covid-19, οι συναντήσεις της ομάδας θα υλοποιούνται τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε εφήβους που κατοικούν στις περιοχές Καμινίων, Τσουκαλεΐκων, Βραχναιίκων, Ροϊτίκων, Μιντιλογλίου και Παραλίας.

Για την συμμετοχή στην ομάδα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας/δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί https://kpachaia.gr/omada-gia-efivous-14-16-eton/

Μετά την υποβολή της τα Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις» θα επικοινωνήσουν μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 2610-226948 & 2610-623290.”