Ο υπ. Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ Παναγιώτης Φασούλας στο “Πατρινόραμα” Ιουνίου

Ο υπ. Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ξεδιπλώνει στο «π» το όραμά του για το άθλημα και ξεκαθαρίζει:
«Ήρθε η ώρα, να βάλουμε «Πρώτα το Μπάσκετ!»

Αποφασισμένος να βγάλει το ελληνικό μπάσκετ από το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται ο επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ» και υπ. Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Φασούλας.

Η θρυλική «αράχνη» της Εθνικής Ομάδας, εξηγεί στο «π» την απόφασή του να εμπλακεί σε αυτές τις εκλογές και για τους μεγαλεπήβολους, πλην όμως ρεαλιστικούς στόχους που έχει θέσει, προκειμένου το άθλημα να προσελκύσει ξανά τη νεολαία, να αναβαθμιστούν οι Εθνικές ομάδες, να ενισχυθεί ο ρόλος και η παρουσία των εκατοντάδων σωματείων της ΕΟΚ, που υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Και ανάμεσα στα άλλα, ο Παναγιώτης Φασούλας σημειώνει στο “πατρινόραμα”: “Πρέπει να ξαναφέρουμε αξιοπιστία, διαφάνεια και κυρίως αξιοκρατία και εξωστρέφεια στην ΕΟΚ, στοιχεία που έχουν χαθεί με το πέρασμα των χρόνων»

 

Στο πανελλαδικό “πατρινόραμα” Ιουνίου, που κυκλοφορεί από τις 25 Ιουνίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας, με δώρο το νέο ακυκλοφόρητο cd του Διονύση Τσακνή, με τίτλο “Καλάβρυτα 1943- Ύμνος στην Καλαβρυτινή Γυναίκα”.