Παρουσιάστηκε η 7η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωστίας “Patras IQ 2021”

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας η 7η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωστίας – Patras IQ 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μία «παράδοση» όπως την χαρακτήρισε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Δημόπουλος που στόχος είναι να γίνει θεσμός και φέτος θα έχει μια υβριδική μορφή, καθώς θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσικό όσο και με ψηφιακό τρόπο.

Και μπορεί η έκθεση να διαρκέσει έως τις 6 Δεκεμβρίου όμως τα εκθεσιακά περίπτερα των 50 εκθετών θα είναι επισκέψιμα μέσω της πλατφόρμας έως τις 12 Δεκεμβρίου.

Την παρουσίαση έκαναν οι Πλάτωνας Μαρλαφεκας πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Δημόπουλος αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, Φωκίων Ζαΐμης αντιπεριφερειάρχης και

Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τα ισχύοντα πρωτόκολλα της πανδημίας, διοργανώνουν την έκθεση με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς τα περίπτερα και οι επισκέπτες θα επικοινωνούν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας σε ειδικά σχεδιασμένο ψηφιακό/εικονικό χώρo.

Η virtual έκθεση θα παραμείνει ανοικτή και επισκέψιμη μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και θα παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας σε πραγματικό και μη χρόνο.

Οι συνεδριακές εκδηλώσεις θα γίνουν με υβριδικό τρόπο, με κεντρικό χώρο εκδηλώσεων το Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.