ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ: Από τις 25 Ιουνίου στα περίπτερα και μαζί το νέο cd του ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!

Με διπλό εξώφυλλο, τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Παναγιώτη Φασούλα, αλλά και με το “Πατρινόραμα plus”, κυκλοφορεί από τις 25 Ιουνίου στα περίπτερα όλης της χώρας, το «Πατρινόραμα»!
Μάλιστα, το ιστορικό περιοδικό επιφυλάσσει μια ακόμα μεγάλη έκπληξη στους αναγνώστες του:
Μαζί με το περιοδικό θα προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα το νέο cd του καταξιωμένου Έλληνα συνθέτη Διονύση Τσακνή, με το μνημειώδες ορατόριό του «Καλάβρυτα 1943 – Ύμνος στην Καλαβρυτινή γυναίκα».
Και μάλιστα σε πρώτη πανελλαδική κυκλοφορία!
Και βέβαια με αποκλειστικά θέματα, συγκλονιστικές συνεντεύξεις και αποκαλύψεις, που και πάλι θα συζητηθούν πανελλαδικά!
Ανάμεσα στους άλλους μιλούν στο “Πατρινόραμα” Ιουνίου:
 • ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ: “Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ …ΚΑΡΙΕΡΑ!”

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, περί Τέχνης, πολιτικής, θρησκείας και νεολαίας

 • Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ”
Ο υπ. Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ξεδιπλώνει στο «π» το όραμά του για το άθλημα και ξεκαθαρίζει:
«Ήρθε η ώρα, να βάλουμε «Πρώτα το Μπάσκετ!»
 • Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ
Αποκλειστική συνέντευξη του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκου Κενεβέζου στο πανελλαδικό περιοδικό “πατρινόραμα”, στον απόηχο της αποτυχημένης Πενταμερούς Διάσκεψης της Γενεύης
 • Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ μιλάει στο «πατρινόραμα» για το ορατόριό του «Καλάβρυτα 1943» που αποτελεί παραγωγή της ΔΗΚΕ.

Το χρονικό της εγκληματικής επιχείρησης των Γερμανών, η φρίκη της σφαγής, η συντριβή και ο κοπετός των γυναικών που έμειναν πίσω, το άγριο «ποδοβολητό» των πυροβόλων όπλων καθώς θέριζε αθώες ζωές, αλλά και η αναγωγή της Θυσίας σε παγκόσμιο σύμβολο Ελευθερίας, αποκωδικοποιείται και δοξάζεται εμπνευσμένα μέσα από αυτό το Ορατόριο.

 

 • O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ  μιλάει στο   «Πατρινόραμα» για την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και την επόμενη ημέρα. 

Παρουσιάζει τη νέα εποχή που έχει εγκαινιάσει η θητεία του, με την εξωστρέφεια του Οργανισμού, την εντονότερη στήριξη των πολιτών, την μετάβαση του στην ψηφιακή εποχή και την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του, την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

 

 • Η πρ. ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΙΒΑΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ» ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ:

“Η «Ελλάδα 2021» παραχαράσσει την ιστορία μας!”

 

 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ: “Η ΖΩΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ!”
Ο Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του «ΠΡΑΤΤΩ» μιλώντας στο «πατρινόραμα», δικαιώνει το πέρασμα του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα όλοι τρέχουν όχι απλά να υιοθετήσουν το έργο του, αλλά να εμφανιστούν ως να το έκαναν εκείνοι».
Παράλληλα, ασκεί δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση ισχυριζόμενος ότι υπάρχει αλλοίωση του πολιτεύματος σε ολιγαρχική κατεύθυνση με τον απόλυτο ηγεμόνα τον πρωθυπουργό και ότι κρίσιμοι τομείς, όπως η εθνική άμυνα και η εξωτερική πολιτική, ασκούνται πλέον όχι από τα αρμόδια υπουργεία, αλλά από τους κατά το Σύνταγμα «αναρμόδιους και ανεύθυνους» συμβούλους του πρωθυπουργού που έχουν τον πρώτο λόγο…
 • Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΛΕΤΙΟΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ εξηγεί στο «πατρινόραμα» το Ακαδημαϊκό «θαύμα» που συντελείται στο ΕΚΠΑ. Εξηγεί, ανάμεσα στα άλλα, με ποιον τρόπο το Πανεπιστήμιο Αθηνών καταφέρνει παρά την πολύχρονη οικονομική κρίση, να προσελκύει πόρους 5 φορές περισσότερους από εκείνους της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει!

 

 • Ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ στο “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ:
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!” – “ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ!”
 • ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ:

«Παραλάβαμε άνοιγμα 1.5 εκ. ευρώ στην Ομοσπονδία!»

 • Ο ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ: Ο τεράστιος σολίστ του μπουζουκιού  ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε αποκλειστικά στο «πατρινόραμα» για όλα τα μυθικά ονόματα που συνεργάστηκε:«Ο Ζαμπέτας δεν  μπορούσε να παίξει Χιώτη!»

 

 • ΜΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ!
Ο θρύλος των μπουάτ της Πάτρας, κάνει μια νοσταλγική αναδρομή στην 40ετή καλλιτεχνική του πορεία
 • Η ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ» και τον ποιητή- φιλόλογο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ, για τον μεγάλο λογοτέχνη, αλλά και τον τρυφερό σύζυγό της, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑΚΗ

 

 •  «Δι-έξοδος» Πολιτισμού και Ιστορίας!

Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ  ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΑΥΓΑΖΕΙ ΤΗΝ  ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Παρουσίαση του Κοινωφελούς Ιδιωτικούς Οργανισμού «Διέξοδος», που ιδρύθηκε το 1999 στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου από τον Νίκο Κορδόση και που αποτελεί ορόσημο κοινωνικής προσφοράς και δημιουργίας, παρακαταθήκη ιστορικής μνήμης, αλλά και θύλακας Τέχνης και Πολιτισμού.

 

 • Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΙΑΘΑΣ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

 

 • “O ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΡΗΓΑ!”
Η Γιολάντα Αγγελοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου άσου της Παναχαϊκής Θέμη Ρήγα,  κάνει στο “πατρινόραμα” Ιουνίου, συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της θρυλικής νίκης της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα με 3-5, το 1973.
 • Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ!
Ο πρωταγωνιστής της “Έξαψης” μιλάει στον δημοσιογράφο Νίκο Ελευθερίου, για την πλούσια σε επιτυχίες προσωπική του πορεία στο θεατρικό και τηλεοπτικό στίβο, για την δημοφιλή σειρά συνεχείας του Mega όπου ξεχωρίζει με την ερμηνεία του,
 • ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΟΥΚΑΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ»

«Επτά γράμματα: Το επώνυμο του κορυφαίου κατασκευαστή  500.000 σταυρολέξων στην Ελλάδα, που έχει χρησιμοποιήσει περίπου 250.000 λέξεις! Ικανός να φτιάξει ακόμα και άλυτο σταυρόλεξο, ενώ σε επίδειξη, χρειάστηκε μόλις 2.5 λεπτά για να ετοιμάσει ένα καινούργιο!»

Κάπως έτσι, αν φυσικά ήταν …σταυρόλεξο, θα αναφερόταν ο  Μιχάλης Στούκας: Ο αγχίνους μαθηματικός που ακονίζοντας το μολύβι του στο ξυράφι του κοφτερού μυαλού του, βιοπορίζεται τα τελευταία 30 χρόνια ως …«σταυρολεξάς»!

 • Η ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΕΛΕΤΣΙ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ!
Η “σοκολατένια” Ελίζαμπεθ παρουσιάζει στην δημοσιογράφο του περιοδικού μας Κατερίνα Αλεξοπούλου, τις top τάσεις των μαλλιών, για το Καλοκαίρι 2021!
 • ΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΑΣ …ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!
Η Executive chef ΣΟΦΙΑ ΧΑΝΤΖΗ, Restaurant manager στο «Απέναντι από το Ωδείο», μάς προτείνει εύγευστες συνταγές φαγητού και γλυκού, για πρωτόγνωρες γαστριμαργικές εμπειρίες!
 • Ο εύφωνος τενόρος της Πάτρας, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής!
Μια συνέντευξη- εξομολόγηση για το λυρικό τραγούδι, την Τέχνη και την αγαπημένη του Πάτρα!
 • Η τραγουδίστρια ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΖΕΛΕΠΑΚΗ, αφηγείται την πολυκύμαντη διαδρομή της στη νυχτερινή Πάτρα και ζωντανεύει τα μουσικά στέκια και τις ιστορίες, που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στη διασκέδαση της πόλης!

 

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ

ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΜΑΡΤΙΟΥ!

 

Το πανελλαδικό εγχείρημα του περιοδικού «πατρινόραμα» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία: Το ιστορικό περιοδικό από την Πάτρα, έγινε το πρώτο περιφερειακό έντυπο που πέρασε μέσω του Πρακτορείου «Άργος» σε πανελλαδική διανομή, ανοίγοντας έτσι μια νέα σελίδα στον Τύπο!
Τόσο τα μεγάλα νούμερα των πωλήσεων, όσο και τα ενθουσιώδη μηνύματα των αναγνωστών ήρθαν να δικαιώσουν γρήγορα αυτό το δύσκολο εγχείρημα, που μάλιστα ήρθε σε μια τόσο δύσκολη οικονομική και εκδοτική συγκυρία για τον έντυπο Τύπο.
Ένα από τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά χαρακτηριστικά των πωλήσεων που κατέγραψε το «Πατρινόραμα» στο πανελλαδικό τεύχος Μαρτίου, ήταν το γεγονός ότι σημείωσε πωλήσεις σε κάθε σημείο της χώρας που διατέθηκε, πετυχαίνοντας την κάλυψη σχεδόν όλης της χώρας!
Και όλα αυτά, χωρίς κάποιο συνοδευτικό ή άλλο δώρο στο τεύχος Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι οι χιλιάδες που αγόρασαν των «Πατρινόραμα» κατατάσσονται σίγουρα στην κατηγορία των συνειδητοποιημένων αναγνωστών, που ξέρουν να ξεχωρίζουν την ποιότητα και την ουσία.
Όλοι οι δημοσιογράφοι, οι συνεργάτες και οι τεχνικοί του περιοδικού, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ασμένη αυτή υποδοχή και υποσχόμαστε να βρισκόμαστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας το περιεχόμενο και την θεματολογία, αλλά παράλληλα εντοπίζοντας και διορθώνοντας τις αδυναμίες που μας υποδεικνύετε!