Προφυλακιστέος ο 47χρονος Πατρινός προπονητής για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη αθλήτριά του(ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του γνωστού προπονητή πυγμαχίας στην Πάτρα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη αθλήτριά του, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισε την προσωρινή του κράτηση. Το Συμβούλιο μετά τη συνεδρίασή του φαίνεται πως αποδέχτηκε την εισήγηση της Εισαγγελίας για προφυλάκιση του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Φίλοι του 47χρονου προπονητή πυγμαχίας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη αθλήτριά του, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που απηύθυνε o ίδιος μέσω facebook για συμπαράσταση, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Εδώ και αρκετή ώρα περίπου 50 φίλοι και συναθλητές του, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και την πίστη τους στην αθωότητά του.

Ο 47χρονος είχε βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα την περασμένη Δευτέρα, μετά την καταγγελία της 14χρονης, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα. Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να προφυλακιστεί, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 47χρονου ΧρήστοςΤσόλκας επεσήμανε ότι ση συνεδρίαση του συμβούλιο Πλημμελειοδικών υπήρξε εκ νέου διχογνωμία για το έαν πρέπει να προφυλακιστεί με την Πρόεδρο Πρωτοδικών να διατυπώνει την άποψη πως δεν πρέπει οδηγηθεί στη φυλακή και τα δυο μέλη του Συμβουλίου να έχουν  αντίθετη άποψη.

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί από την Ασφάλεια Πατρών, ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη αθλήτριά του, μόλις έμαθε την απόφαση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών έκανε ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ζητώντας στήριξη από τους φίλους του.

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα αρκετά άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον γνωστό προπονητή.

Για δικαίωση της οικογένειας κάνει λόγο η δικηγόρος της 14χρονης

«Από την πρώτη στιγμή τα γρήγορα αντανακλαστικά της οικογένειας της ανήλικης οδήγησαν στην καταγγελία αυτής της υπόθεσης και στην άμεση σύλληψη του καθηγητή πυγμαχίας. Δώσαμε αγώνα μαζί με τους συνεργάτες μου προκειμένου να εισφερουμε στοιχεία στη Δικαιοσύνη για να οδηγηθεί σε μια δίκαιη κρίση. Η παιδοψυχιατρική έκθεση ήταν σαφέστατη, υπήρξε διαφωνία του κυρίου ανακριτού και του εισαγγελέα για το εάν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ο κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και λόγω αυτής της διχογνωμίας η υπόθεση παραπέμφθηκε να κριθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Η πρόταση της κυρίας εισαγγελέως ήταν να προφυλακιστεί και ακολουθήθηκε από το συμβούλιο. Είναι μια δικαίωση για την οικογένεια, οι οποίοι εύχονται κανένα παιδί και κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί στη θέση τους και προτρέπουν τα θύματα ανήλικα και μη να καταγγέλλουν όσα βιώνουν με εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» τονίζει στο “protothema.gr” η συνήγορος της μαθήτριας κυρία Γιάννα Παναγοπούλου.