Σήμερα οι ανακοινώσεις Παπανδρέου για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ-Συνεχίζεται η μάχη για τις υπογραφές

Ο κ. Παραστατίδης, μέλος οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ, μεταξύ άλλων, ξεκίνησε τον αγώνα συλλογής υπογραφών εξ ονόματος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει τη συλλογή υπογραφών, με συνεργάτες του να τονίζουν ότι η παράταξη ζητά την αλλαγή που ο ίδιος πρεσβεύει. Παράλληλα, είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα ενώ τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει την κατάλογο με τις απαιτούμενες υπογραφές.

Όσον αφορά τον Παύλο Γερουλάνο, εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει της 5.000 υπογραφές που απαιτούνται για να μπει και επίσημα στην κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του.

Ο Χάρης Καστανίδης, μιλώντας στην “ΕΡΤ”, είπε ότι θα είναι υποψήφιος μέχρι τέλους, ακόμη και αν αποχωρήσουν υποστηρικτές του, για να προσθέσει: «Δεν γνωρίζω ποιοι θα απομείνουν μέχρι την Πέμπτη».

Τέλος, ο Παύλος Χρηστίδης, δηλώνει ότι δεν κάνει πίσω και εξακολουθεί να μαζεύει υπογραφές από τα μέλη της ΚΕ και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τις μαζέψει, όπως λένε από το περιβάλλον του.

Στο κυνήγι των… υπογραφών ο Γιώργος Παπανδρέου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κύβος ερρίφθη από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος αύριο, Τετάρτη 20/10, επιστρέφει από την Τουρκία και χωρίς να θέτει κανένα κόλλημα, επί ίσοις όροις, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Μέχρι την Πέμπτη, οφείλει να καταθέσει τις υπογραφές μελών της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον το 15% επί του συνόλου των 300 μελών. Ωστόσο, ο ίδιος αναμένεται να συγκεντρώσει και ηλεκτρονικές υπογραφές για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Όλα δείχνουν ότι ο κ. Κεγκέρογλου θα αποχωρήσει από τη διαδικασία και οι τελικοί υποψήφιοι θα είναι έξι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «γεννηματικοί» ψήφοι αναμένεται να κατευθυνθούν προς τον Γιώργο Παπανδρέου, αν και η ίδια η Φώφη Γεννηματά δεν έχει πάρει ακόμα θέση ανοιχτά.