ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ι.Χ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: Στην διάβαση της Ελ. Βενιζέλου – Δείτε φωτογραφίες

Σφοδρή σύγκρουση της αμαξοστοιχίας που εκινείτο από Πάτρα προς Ιτιές, με Ι.Χ αυτοκίνητο, σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις 13.00 στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, το τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο που βρισκόταν εκτεθειμένο στη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση της Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα, προφανώς γιατί ο οδηγός του οχήματος δεν αντιλήφθηκε την διέλευση της αμαξοστοιχίας βγαίνοντας από τον χώρο στάθμευσης του παρακείμενου super market Βασιλόπουλος, ή ενδεχομένως γιατί προσπάθησε να περάσει την διάβαση πριν τον συρμό. Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνισθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρο και άνδρες της Αστυνομίας, ενώ το τρένο έχει ακινητοποιηθεί στις ράγες.

 

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι επιβαίνοντες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι ένα ζευγάρι, το οποίο διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, χωρίς πάντως να κινδυνεύει η ζωή των δύο επιβατών. Φαίνεται ότι είχαν Άγιο μαζί τους, αν συνυπολογίσει κανείς τη σφοδρότητα της σύγκρουσης!

Τελικά το τρένο δεν συνέχισε τη διαδρομή του και επιστρέφει στην αφετηρία του, προκαλώντας πρόσθετη ταλαιπωρία στους επιβάτες.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού “Πατρινόραμα”, από τον τόπο του ατυχήματος: