Συνάντηση με σημασία Μητσοτάκη-Φασούλα: Ο μόνος εκ των υποψηφίων Προέδρων της ΕΟΚ που προσεκλήθη στο ΟΑΚΑ

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η συνομιλία που είχαν, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπ. Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Φασούλα, κατά την πρόσφατη επίσημη εκδήλωση στο ΟΑΚΑ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.

Μάλιστα, παριστάμενοι ωτακουστές βεβαιώνουν ότι οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα και να τα πουν  πιο αναλυτικά.

Αν σε αυτό συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν ο μόνος εκ των τριών υποψηφίων για τον θώκο του Προέδρου της ΕΟΚ που προσεκλήθη στην μεγάλη αυτή εκδήλωση από τον αρμόδιο υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, τα συμπεράσματα και τα μηνύματα είναι αυτονόητα…

 

Πάντως είναι φανερό, ότι πλέον ακόμα και οι κυβερνητικοί παράγοντες θεωρούν ότι ο Παναγιώτης Φασούλας, είναι όχι μόνο ο επικρατέστερος, αλλά και ο καταλληλότερος για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να ξεφύγει η ΕΟΚ από το διοικητικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει και να ανακοπεί η κατιούσα πορεία του ελληνικού μπάσκετ.

Παράλληλα, την εικόνα σαφούς υπεροχής της υποψηφιότητας Φασούλα, συμπληρώνουν οι ανά την επικράτεια περιοδείες της «αράχνης» και των συνεργατών του, κατά τις οποίες επιβεβαιώνεται η συμπόρευση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σωματείων, στο πρόγραμμα και το όραμα του Παναγιώτη Φασούλα και της Παράταξής του «Πρώτα το Μπάσκετ».

Όλα δείχνουν ότι ο Φασούλας, θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αν και ο ίδιος συνεχίζει ανεπηρέαστος τις περιοδείες και τις επαφές του με τους εκπροσώπους των Σωματείων, γινόμενος αποδέκτης των ανησυχιών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.