«ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ» με την χορωδία “TURETSKY CHOIR & SOPRANO”

Ο μουσικός μαραθώνιος της χορωδίας “Turetsky Choir & Soprano” συνεχίζει να επεκτείνει την τεράστια τουρνέ του. Το 2021, άρχισε τον Μάιο στην επέτειο για τα 80 χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και συνεχίζει την επετειακή του περιοδεία. Το έργο έχει ένα ειρηνευτικό μήνυμα και με τα χρόνια της ύπαρξής του έχει ήδη ενώσει περισσότερες από 20 χώρες και πέντε γενιές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=V43RJ6Bqg1A

Φέτος το έργο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ασιατικές χώρες. «Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν» ακούστηκαν στις κεντρικές πλατείες της Ευρώπης – ο μαραθώνιος φιλοξενήθηκε από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Σλοβακία, η Κροατία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία και άλλες.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν» έχουν γίνει πραγματική διεθνής μουσική πρεσβεία. Η μουσική για την ειρήνη και την υγεία ενώνει χιλιάδες ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκειών.

Το πρόγραμμα του ρεπερτορίου περιλαμβάνει θρυλικά τραγούδια για τον ηρωισμό και την αγάπη – «Κατιούσα», «Σμουγκλιάνκα», «Μπουχενβάλσκι Ναμπάτ», οι συγκινητικές συνθέσεις «Ογκονιόκ», «Νταβαϊ ζακούριμ» , κομμάτια του συγγραφέα «Λενινγκράντσκι χλεμπ», «Τι ξέρεις για τον πόλεμο», και άλλα αγαπημένα τραγούδια, η καλύτερη κληρονομιά του ρωσικού πολιτισμού και μουσικά κομπλιμέντα για τις χώρες υποδοχής – τραγούδια στη βουλγαρική, γαλλική, ισπανική και άλλες γλώσσες.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00
Θέατρο Κήπου
ΑΘΗΝΑ | 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00
Εξωτερικός χώρος του Ζαππείου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ με κάρτα εισόδου

Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στο 211 7701 700