Την Πέμπτη αρχίζει η δίκη για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη-Οι διεκδικήσεις για αποζημιώσεις

Την ερχόμενη Πέμπτη (20/01), έξι σχεδόν χρόνια από τη μέρα (18/02/16) που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αρχίζει η δίκη για το τροχαίο, με τις συνεπιβάτιδες του δημοφιλούς τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Mε την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση.

Την Πέμπτη θα εκδικαστεί ωστόσο και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά. Η νεαρή αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.
«Ακόμα και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου», ισχυρίζεται στην αγωγή της.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια Παντελίδη

Από την άλλη, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη επιμένει ακόμα και σήμερα ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ ο τραγουδιστής, αλλά η Φρόσω Κυριακού. Έχει καταθέσει, μάλιστα, αγωγή κατά της άτυχης κοπέλας, απαιτώντας 600.000 ευρώ, αλλά και κατά της ασφαλιστικής, οι οποίες θα εκδικαστούν επίσης την προσεχή Πέμπτη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δύο αγωγές έχει καταθέσει και η ασφαλιστική εταιρεία κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας της το ποσό που ενδεχομένως θα κληθεί να καταβάλει στις δύο συνεπιβάτιδες, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού.