Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ: Τα γραφεία του περιοδικού επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ “ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ” ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκε τα γραφεία του “πατρινοράματος” στην Πάτρα, έχοντας μακρά συνάντηση με τον διευθυντή του περιοδικού, Παναγιώτη Ρηγόπουλο. 
Ο κ. Λεβέντης ανέλυσε διεξοδικά την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, προέβλεψε πρόωρες εθνικές εκλογές οι οποίες όπως είπε θα διενεργηθούν χρονικά από τον προσεχή Σεπτέμβριο 2021 και μέχρι τον Φεβρουάριο 2022, κάτι που όπως εξήγησε, θα επιδιώξει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να καθυστερήσει και τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ώστε να μην επέλθει αλλαγή ηγεσίας.
Ο κ. Λεβέντης, ανάμεσα στα άλλα, προέβλεψε ότι στην περίπτωση αυτή, είναι πιθανόν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να συνεργαστούν με τη Ν.Δ. , ενώ θεώρησε επίσης πιθανή τη συνεργασία της Φώφης Γεννηματά και του πρ. Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ”

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να χαθεί η ευκαιρία της απλής αναλογικής και οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης να μπορέσουν να καταθέσουν πρόταση σχηματισμού Κυβέρνησης, με επικεφαλής ανεξάρτητο πρόσωπο κοινής αποδοχής.
Για το σκοπό αυτό σημείωσε, ότι θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να παραμερίσει την προσωπική του φιλοδοξία, κάτι που ο ίδιος δεν το θεωρεί όμως πιθανό. Και αυτό, γιατί όπως υποστήριξε, μέλημα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι να οδηγηθεί η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές με ενισχυμένη αναλογική, ώστε διαδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνέχεια και μετά τη νέα θητεία του, με βάση τη λογική της αναπόφευκτης φθοράς που θα υποστεί η Κυβέρνησή του.

“ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ”

Αναφερόμενος στην Ένωση Κεντρώων, ο κ. Βασίλης Λεβέντης είπε ότι πνέει άνεμος αισιοδοξίας και ότι βρίσκεται σε φάση οργανωτικής ανασυγκρότησης με την είσοδο νέων στελεχών και άφθαρτων πολιτικών προσώπων και υπογράμμισε την πεποίθηση του ότι το κόμμα του θα επανέλθει στα έδρανα της Βουλής.

“ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ”

Ο διευθυντής του περιοδικού Παναγιώτης Ρηγόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για την επίσκεψή του, ενώ από τη μεριά του ο κ. Λεβέντης ευχήθηκε στο “πατρινόραμα” να συνεχίσει με την ίδια ένταση τις μεγάλες δημοσιογραφικές του επιτυχίες και την πανελλαδική του απήχηση, με αποκαλυπτικά θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της πολιτικής, πολιτιστικής και αθλητικής σκηνής.
Ο κ. Λεβέντης αποχώρησε από τα γραφεία του “πατρινοράματος”, χαιρετώντας εγκάρδια όλους τους συνεργάτες του περιοδικού, κλέβοντας και πάλι τις εντυπώσεις με τον διορατικό και εμπεριστατωμένο πολιτικό του λόγο, αλλά και με την απλότητά του.