Έφη Αχτσιόγλου: «Είχε γραφτεί ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου στην εκπομπή Happy Day την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη δημοσιότητα, τα ψευδή δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί κατά καιρούς, αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

Όσον αφορά στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια, δήλωσε: «Το πρώτο ψευδές δημοσίευμα που διάβασα όταν έγινα υπουργός ήταν ότι είχα κάποια σχέση με τον κύριο Κατρούγκαλο. Αδυνατούσα να αποδεχτούν μια γυναίκα νεαρής ηλικίας μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο. Και πρόσφατα γράφτηκε ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές επειδή είμαι η σύζυγός του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Έμαθα να τα βάζω λίγο στην άκρη αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχωρούν».

Σχετικά με τον γιο της, Άρη και τον ρόλο της ως μητέρα, η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε: «Μου προέκυψε ως επιθυμία να γίνω μάνα αλλά το τι σημαίνει επιθυμία το έζησα από τη στιγμή που το βίωσα και μετά. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και και κάτι που η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση στις μητέρες σήμερα. Πρέπει να αφήνουμε τις γυναίκες να κάνουν η κάθε μια τις επιλογές της. Ο γιος μου είναι 15 μηνών και είναι πολύ ζωηρός και χαρούμενος. Ανεβαίνει στα τραπέζια, θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Είμαι άυπνη ενάμιση χρόνο αλλά πιστεύω ότι τη δύναμη τη βρίσκουμε».