Πατρινόραμα Περιοδικό ποικίλης ύλης – Ποιοί είμαστε

«Πατρινόραμα»: Επανεκδόθηκε το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας!

Ένα από τα ιστορικά περιοδικά της Πάτρας, που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με την πληρότητα και την πρωτοτυπία της ύλης του, επανεκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, περνώντας έτσι στη νέα εποχή και την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!

Πρόκειται για το περιοδικό «Πατρινόραμα», το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του στα περίπτερα της Πάτρας για πρώτη φορά το 1992, φιλοξενώντας τότε στις σελίδες του γνωστά στο πανελλήνιο πρόσωπα από τον πολιτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο και γνωρίζοντας ανέλπιστα μεγάλη  απήχηση από το αναγνωστικό κοινό της εποχής.

Πλέον, το θρυλικό περιοδικό γυρίζοντας νέα «σελίδα», επανεκδόθηκε από την Πατρινή εταιρεία «One Step», η οποία απέκτησε το θρυλικό όνομα και το ιστορικό λογότυπο του περιοδικού και ενέταξε στις παράλληλες δραστηριότητές της τις εκδόσεις ενημερωτικών εντύπων και τη δημιουργία ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Την δημοσιογραφική ομάδα απαρτίζουν γνωστά ονόματα του χώρου, με στόχο μια άρτια σε όλα τα επίπεδα έκδοση, η οποία περιλαμβάνει στις σελίδες της αποκαλυπτικά θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις πανελλήνιου και τοπικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην διεισδυτική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη ζητημάτων της τοπικής κοινωνίας σε ολόκληρο το πολιτικό, κοινωνικό, επιχειρηματικό, αθλητικό και πολιτιστικό φάσμα.

Tο κάθε τεύχος της νέας εκδοτικής περιόδου του, αναρτάται παράλληλα και στην επίσημη ενημερωτική ιστοσελίδα του περιοδικού στο διαδίκτυο (www.patrinorama.com.gr), όπου οι αναγνώστες μπορούν εκτός από τα άρθρα και τα θέματα του περιοδικού, να το διαβάζουν σε ψηφιακή μορφή και επιπλέον να το κατεβάζουν για να το έχουν αποθηκευμένο στον υπολογιστή ή το κινητό τους.

Τα γραφεία του περιοδικού βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 94 (β΄ όροφος) και το νούμερο του  τηλεφωνικού κέντρου είναι το 2610/87.40.87 (e mail: [email protected])