Δύο περίπου χρόνια έχουν περάσει από τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, από γυναίκες συναδέλφους του. Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσει τη θεατρική του επιστροφή, μετά από αυτή τη διετή απουσία του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Μάλιστα, με αφορμή αυτή τη θεατρική επιστροφή, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, παραχώρησε συνέντευξη για λογαριασμό της ιστοσελίδας Thessculture. Πρόκειται για την πρώτη του συνέντευξη έπειτα από τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά, υπόθεση που ξεκίνησε μετά τη δημόσια καταγγελία της πρώτης τον Ιανουάριο του 2021 και συνεχίζεται δικαστικά έως σήμερα.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού και σκηνοθέτη, μετέδωσε η εκπομπή “Super Κατερίνα”.
“Το έργο αυτό που καταφέρνει να περάσει είναι πως κανείς δεν μπορεί να κρύψει το παρελθόν του, όση προσπάθεια και να κάνει κάποιος, το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο, από εκεί και πέρα άλλο θέμα που θίγει είναι πως δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν πιστεύουν ότι πρέπει να αποκτήσουν μια πολύ σημαντική κοινωνική θέση” ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Κιμούλη για την παράσταση.
Ο ίδιος αρκέστηκε στο να μιλήσει για τη δουλειά του και δεν έκανε καμία αναφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, ούτε και στις δικαστικές διαμάχες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

