Στο ρέμα του Αγίου Χαραλάμπους η μάχη των πυροσβεστών – Στόχος να μην περάσει την εθνική οδό και να μην πάει προς Αγίους Θεοδώρους
Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο συντονιστικό που συνεκλήθη για τη φωτιά έχουν ήδη γίνει στάχτη περισσότερα από 1.000 στρέμματα δάσους, πεύκα και θάμνοι.
Η προσοχή των πυροσβεστών έχει πέσει στο ρέμα του Αγίου Χαραλάμπους όπου δόθηκε μάχη και όλη τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου η φωτιά και να μην περάσει την εθνική οδό αλλά και να μην πάει προς Αγίους Θεοδώρους, όπως λένε κάτοικοι ττης περιοχής.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στις 7:30 το πρωί της Τρίτης στο Λουτράκι τη μάχη της πυρόσβεσης δίνουν 120 πυροσβέστες με τέσσερα πεζοπόρα τμήματά και 43 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο και έχουν κινητοποιηθεί αλλα τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.


Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη και ισχυρή σε ένταση που κάλυψε όλο τον ουρανό.



