Ειδική προσφορά Black Friday για το Strange Box

BLACK FRIDAY προσφορά για τις Νύχτες Τρόμου – την Παρασκευή 24/11 –> 2 άτομα σε 1 εισιτήριο

Ένα καινούριο φαινόμενο εμφανίστηκε στην Πάτρα τη νύχτα της πρεμιέρας της παράστασης “Strange box” την προηγούμενη Παρασκευή: ένα παράξενο κουτί που έχει την δική του βούληση, άνοιξε. Και περιέχει ιστορίες, τις οποίες αυτός ο παράξενος περιοδεύων θίασος μοιράζεται με το κοινό. Δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Δεν είναι παρά ένα νέο είδος θεάτρου. “Το θέατρο του τρόμου”. Ο λόγος? Για να μάς συστήσει αυτό το καινούριο θεατρικό είδος: “Το θέατρο του τρόμου”, που είναι το αντίστοιχο με το κινηματογραφικό θρίλερ ή καλύτερα, το horror movie, είδος άγνωστο στην Ελλάδα, αλλά με μεγάλη παράδοση στο εξωτερικό. Τι μάς περιμένει, λοιπόν, στο Επίκεντρο+ ; Ιστορίες τρόμου, φυσικά, δοσμένες με πρωτότυπο και νεανικό θεατρικό τρόπο. Ιστορίες που ακουμπούν τους φόβους μας – συλλογικούς και ατομικούς. Μια παράσταση για τους λάτρεις του φανταστικού.
Την νύχτα της Παρασκευής αλλά και του Σαββατοκύριακου το κοινό αγκάλιασε με θέρμη τις τρομακτικές ιστορίες που αποκάλυψε το κουτί στο θίασο. Το επόμενο ραντεβού για “ανατριχίλες” , τις κρύες νύχτες του Νοέμβρη: 24,25,26/11/2023

Περισσότερα:

“STRANGE BOX” σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Παπαστεφάνου
Ιστορίες τρόμου για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γραμμένες από τους μετρ του είδους Edgar Allan Poe, H.P. Lovecraft αλλά και μία πρωτότυπη.
Θεατρική Προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαστεφάνου
Παίζουν:
Φιορέλα Μαστρόκαλου,
Γιώργος Παπαστεφάνου
Λίλιαν Τσιούτσια
Ανδρέας Πλούμπης
Χορογραφίες: Λίλιαν Τσιούτσια
Παραστάσεις:
Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
24-25-26 Νοεμβρίου 2023
Ώρα παραστάσεων: 9.15μ.μ.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
BLACK FRIDAY ΠΡΟΣΦΟΡΑ 24/11: 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει για τηλεφωνικές κρατήσεις.
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 46 10 50

https://www.more.com/theater/strange-box/