Η Οργανωτική Επιτροπή του 27ου Forum Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Π.Ε. Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας / Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής και τον Σύνδεσμο Τεχνολογικών Επιχειρήσεων Δυτ. Ελλάδας (Σ.Τ.Ε.Δ.Ε.), στο πλαίσιο του Ελεύθερου Βήματος του πολυσυνεδρίου προετοιμάζουν εκδήλωση με θέμα «Aviation: Προοπτικές Ανάπτυξης της Αεροπορίας- Αεροναυπηγικής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024, στις 12:30-14:30, Αίθουσα «Αφροδίτη», στο ξεν. «My Way» (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16, Πάτρα).
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link: https://www.forumanaptixis.gr/conference/27o-Forum-Anaptixis?#program,202.
Το 27ο Forum Ανάπτυξης συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Σ.Ε.Β.ΠΕ.Δ.Ε.), την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.).
Χορηγοί είναι οι: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., SPACE HELLAS Α.Ε., PLANET COOL – ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘ. & ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΜΜ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε, ΤΙΤΑΝ Α.Ε., ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., DR PRINOY, ΛΟΥΞ Α.Ε., s/m Ανδρικόπουλος, Παναγιωτόπουλος ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ, ALTHOM Engineering και Aplopolis.
Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας / Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, της ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Europe Direct της Π.Δ.Ε., του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (ΙΤΥΕ), του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων ΙΝΒΙΣ/ΕΚ ΑΘΗΝΑ, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε. (Ο.Λ.ΠΑ.), του Οικονομικού Επιμελητηρίου-10ο Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας IRI beyond, του PATRAS IQ και της UNITYPE Β και Μ. Σουβαλιώτης.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian Channel, η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» και η ενημερωτική ιστοσελίδα symboulos.gr.
Οργανωτής είναι ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων».
