Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων στέλνουν μήνυμα μονιμοποίησης στην Αθήνα στην πρώτη γραμμή η Δημοτική Αρχή
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Παρέμβαση Γεωργιάδη στις αρχαιρεσίες του ΠΙΣ, παρά τις προηγούμενες δηλώσεις περί μη εμπλοκής»
σπιράλ: “Απογοήτευση από τον ουραγό Δήμο Πατρέων – Χαμηλές κατατάξεις μεταξύ των δήμων της χώρας, βάσει επίσημων στοιχείων”
Η Γαλάτεια Ι. Βέρρα ποιήτρια μιλάει στο «π» «Ψίθυροι μνήμης και λέξεων, η ποίηση ως εσωτερική διαδρομή»
Ο συγγραφέας Στρατής Γαλανός σε μια εξομολογητική συνομιλία ζωής στο “π” «Γράφω από θυμό για να σώσω τη μνήμη»
Άγγελου Στεργιόπουλου – Επικεφαλής Παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα»: “Γρήγορης Αλεξόπουλος: Ο αποτυχημένος Δήμαρχος του… 0,98%”
Η Γαλάτεια Ι. Βέρρα ποιήτρια μιλάει στο «π» «Ψίθυροι μνήμης και λέξεων, η ποίηση ως εσωτερική διαδρομή»
Άρθρο του καθηγητή Παναγοπουλου Αλέξιου: “Γεωργία: Εκλογή νέου Πατριάρχη και γεωστρατηγική ισορροπία”
Θρίαμβος για τη “Youth Orchestra Patras” στις «Νότες Ρομαντισμού και Νοσταλγίας» από το “Patrinorama Hellenic”
Home ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Παρουσιάζεται την Τρίτη 29 Απριλίου το ποιητικό έργο του Ευθύμιου Φαλτάκα στο ΠολύεδροPatrinorama Magazine·24 Απριλίου, 2025ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠολιτισμός·0 Comments·1 min read·0 Παρουσιάζεται την Τρίτη 29 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ, στο Πολύεδρο το ποιητικό έργο του Ευθύμιου Φαλτάκα. Για το ποιητικό έργο του θα μιλήσουν η Βίκυ Κρούσκα, η Ελένη Νικολοπούλου και η Βαρβάρα Χριστιά.