Σε ανθρωποκυνηγητό του 45χρονου βιαστή από το Παλιό Φάληρο έχουν επιδοθεί οι αλβανικές αρχές τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατέφυγε στην Αλβανία (από όπου και έχει καταγωγή) για να αποφύγει τη σύλληψη στην Ελλάδα.
Ο δράστης είναι αυτός που βίασε μια 34χρονη και αποπειράθηκε να βιάσει και μια 24χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, γνωστός πλέον και ως ο «βιαστής με το τατουάζ» ή αλλιώς «Δράκος του Παλαιού Φαλήρου». Ο 45χρονος φέρεται να πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας, Γκέντσι Μουλάι, μόλις έλαβαν σήμα από την ελληνική αστυνομία, άρχισαν αμέσως τους εντατικούς ελέγχους για τη σύλληψη του φερόμενου ως βιαστή. Πάντως, ο 45χρονος παραμένει μέχρι στιγμής ασύλληπτος. Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές της γειτονικής χώρας παρέχοντας στοιχεία για τον κακοποιό, του οποίου το προφίλ έχουν σκιαγραφήσει πλήρως.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, η μητέρα του 45χρονου είπε για τον γιο της: «Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω».

