Οι σιδηροδρομικοί προχωρούν σε 24ωρη απεργία, ζητώντας τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για να μην συμβεί ξανά κανένα δυστύχημα.
Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και φυσικά δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού της Πάτρας.
Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς ως και οι διοικήσεις του συνόλου των πρωτοβαθμίων σωματείων που λειτουργούν στον ελληνικό σιδηρόδρομο, σε έκτακτη συνεδρίασή τους που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισαν ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για το σύνολο του προσωπικού που απασχολείται σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες.
«Σήμερα η Ελλάδα είναι φτωχότερη»
«Σήμερα η σιδηροδρομική οικογένεια είναι φτωχότερη. Σήμερα η Ελλάδα είναι φτωχότερη. Η επόμενη μέρα είναι ημέρα περισυλλογής και θρήνου για τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας» καταλήγει η ΠΟΣ στην ανακοίνωσή της.


