Με στόχο να εμφυσήσουμε την αγάπη για τα ζώα, σε όλα τα παιδιά, το Πολύεδρο έχει οργανώσει μία εκπαιδευτική εικαστική δράση το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, 10:30 με 12:30 το πρωί.
«Με τα φύλλα του Φθινοπώρου και τα ζώα συντροφιά…», συναντιόμαστε για να παίξουμε δημιουργικά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου.
Θα εξερευνήσουμε το χώρο του παιδικού τμήματος για να ανακαλύψουμε βιβλία με ζώα και θα διαβάσουμε ιστορίες, παρέα με την Καραμέλα, τη γάτα του βιβλιοπωλείου και τον σκανταλιάρη γιο της. Θα τυπώσουμε χαρακτικά και θα αξιοποιήσουμε τα πεσμένα φύλλα του κήπου, δημιουργώντας πρωτότυπα έργα με ζώα και θέματα από τη φύση.
Παράλληλα θα υπάρχει έκθεση βιβλίων με θέμα τα ζώα, τις συμπεριφορές, τις συνήθειες και τους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους.
Παράλληλα θα υπάρχει έκθεση βιβλίων με θέμα τα ζώα, τις συμπεριφορές, τις συνήθειες και τους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους.



