Δυο τροχαία δυστυχήματα με παρασύρσεις πεζών σε Κερατσίνι και Λένορμαν

Μια 77χρονη και ένας άνδρας, πιθανότατα άστεγος, τα θύματα – Φέρονται να επιχείρησαν να διασχίσουν τους δρόμους σε σημεία χωρίς διάβαση

troxaia_nekroi_xr
Δύο τροχαία με θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών σημειώθηκαν με διαφορά μισής ώρας το βράδυ της Τρίτης σε Κερατσίνι και Λένορμαν.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι όταν μια 77χρονη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Κατά πληροφορίες η 77χρονη πέρασε από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα και να αφήσει επιτόπου την τελευταία της πνοή.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην Λένορμαν με θύμα έναν άνδρα, πιθανότατα άστεγο καθώς από τη μια δεν βρέθηκαν έγγραφα στην κατοχή του και από την άλλη υπάρχουν μαρτυρίες περιοίκων ότι περιφερόταν στην περιοχή. Και σε αυτό το τροχαίο ο άνδρας επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη Λένορμαν από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών.

Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων έχουν συλληφθεί, έχουν υποβληθεί σε αλκοτέστ και αναμένεται η απόφαση των εισαγγελέων για την ποινική τους μεταχείριση.