Κώστας Σβόλης: Συναντήσεις υποψηφίων στην Κρήνη

Η ξεχασμένη και παραμελημένη από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, περιοχή της Κρήνης είναι έτοιμη να δώσει τη δική της απάντηση στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Το παραπάνω ηχηρό μήνυμα εστάλη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που διοργανώθηκε στο τοπικό καφενείο του Γιαννακόπουλου, από τους υποψηφίους συμβούλους της κοινότητας της Κρήνης, με την παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη και συνεργατών του και υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων (Μαρία Οκτάρα, Φίλιππος Παπαγεωργίου, Νίκος Πλώτας, Φίλιππος Οικονόμου, Χρήστος Σολωμός).

Οι κάτοικοι του κοινότητας Κρήνης εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το ότι νιώθουν ξεχασμένοι και εγκαταλελειμμένοι από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, εκθέτοντάς μας τα καθημερινά τους προβλήματα που σχετίζονται με τη λειψυδρία, το αποχετευτικό δίκτυο και την ασφαλτόστρωση, προβλήματα τα οποία δεν έχουν βρει λύση τα τελευταία 9 χρόνια και έχουν παγιωθεί.

Θυμίζουμε τους υποψηφίους συμβούλους της κοινότητας Κρήνης: Σοφία Ασλάνογλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ιωάννα Νικολακοπούλου, Φώτης Παντελής, Τασία Πετριχιανου, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Ιωάννης Σταθόπουλος, Γιώργος Τζουραμάνης.

Η δημοτική μας παράταξη και ο Κώστας Σβόλης προσωπικά δεσμεύονται ότι θα αφουγκραστούν τις αγωνίες των κατοίκων της Κρήνης και ότι θα δώσουν αγώνα στην πράξη για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην περιοχή, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Συναντήσεις υποψηφίων μας: Και η Κρήνη ψηφίζει Κώστα Σβόλη – Φωτογραφίες