Για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” σε όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στην “ημέρα εθελοντισμού”.
Έχει καθιερωθεί την τελευταία Κυριακή του Μαΐου, οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” να πραγματοποιούν μία εθελοντική δράση. Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ“ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” στην Πάτρα πραγματοποίησαν τρεις συμβολικές δράσεις το προηγούμενο διήμερο.
Την Κυριακή 26/5/2024 στις 11.00 το πρωί οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” της Πάτρας βρέθηκαν στο γήπεδο της ΕΑΠ μαζί με τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, τους φίλους τους, τους ωφελούμενους και τους εθελοντές του “Φωτεινού Αστεριού”. έδωσαν έναν όμορφο αγώνα, όπου νικητής βγήκε ο εθελοντισμός και η αληθινή μορφή προσφοράς για τον άνθρωπο και ειδικότερα για το παιδί.
Στην είσοδο διατίθεντο μπάρες δημητριακών, νερά, χυμοί κλπ προσφορά των καταστημάτων “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” Πάτρας. Τόσο τα παιδιά των εργαζομένων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” Πάτρας που παρακολούθησαν τον αγώνα αυτό, όσο και οι οικογένειές τους, οι ωφελούμενοι και οι εθελοντές του “Φωτεινού Αστεριού”, αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, ένιωσαν τι σημαίνει Ευγενής άμιλλα και “Ευ Αγωνίζεσθαι”.
Το συμβολικό πόσο των δύο ευρώ που διέθεσαν οι θεατές για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, δόθηκε στο “Φωτεινό Αστέρι” επί μορφή δωροεπιταγών με σκοπό να διατεθεί για τις ανάγκες των ωφελουμένων.
Ενώ την Δευτέρα 27/5/2024 εργαζόμενοι και εργαζόμενες της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” Πάτρας βρέθηκαν στην “Κουζίνα αγάπης” και με περίσσια αγάπη και φροντίδα. Φέρνοντας μαζί τους φρέσκα, αγνά και ποιοτικά υλικά όπως μόνο η αλυσίδα σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” ξέρει να επιλέγει και να τοποθετεί στα ράφια της. Μαγείρεψαν με τους εθελοντές του Φωτεινού αστεριού νόστιμα, ζεστά πιάτα, τα οποία διανεμήθηκαν σε πάνω από 120 ωφελούμενους.
Οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” Πάτρας απέδειξαν έμπρακτα πως η αληθινή αλληλεγγύη, προέρχεται από τα χέρια εκείνα που παλεύουν καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις.
Επιμέλεια Ευτυχία Λαμπροπούλου
Συλλογή πληροφοριών
Βάσω Νικολακοπούλου Εθελόντρια “Φωτεινό Αστέρι”.
Γιώργος Μελιγδής προϊστάμενος από το Α2 κατάστημα της Πάτρας της αλυσίδας “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ”.