«Πατρινόραμα-hellenic» περιοδικό με όραμα … Τρία χρόνια πανελλαδικής πορείας !

 Το «πατρινόραμα -hellenic» κλείνει τρία χρόνια πανελλαδικής πορείας με συνέπεια και εργατικότητα ταξιδεύει στον ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό. Κατακτώντας τις καρδιές των αναγνωστών.

Διαβάστε στο επετειακό τεύχος που κυκλοφορεί :

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε μία εφ’ολής της ύλης συνέντευξη,  μετά την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο της Αθήνας,  που θα συζητηθεί.

Η πρωτοπόρα  παγκοσμίως,  διεθνούς φήμης  και βραβευμένη ερευνήτρια Dr  Βάσω Αποστολοπούλου που νικά τον καρκίνο μιλά στο περιοδικό μας.

Ο Χρήστος Μπελλές, Dr Ιστορίας Πρόεδρος διοικούσας επιτροπής Διεθνούς Κέντρου Παιδείας και Πολιτισμού “ΙΩΝΙΑ” και Πρόεδρος  του  Ελεύθερου Πανεπιστημίου «Ιωνία» επισημαίνει ότι η αγάπη και η ποίηση πάνε μαζί.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημήτρης Κιρμικίρογλου επικεντρώνεται μελλοντικό έργο του Υπουργείου το οποίο θα προβεί σε «μεταρρυθμίσεις με επίκεντρο τον πολίτη».

Ο θρυλικός «μουστάκιας» του ποδοσφαίρου Νίκος Αναστόπουλος σε μία άκρως εξομολογητική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο νέος επιστήμονας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Καρχιμάκης  που άνοιξε τα φτερά του στην γνώση και με όπλο του την πίστη στις αρχές και τις αξίες της Ενωμένης Ευρώπης πορεύεται, μιλάει για την αναγκαιότητα δημιουργίας κουλτούρας αλληλεγγύης μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτικών.

Η ηθοποιός – σκηνοθέτης ‘Αννα Βαγενά θυμάται  την κοινή ζωή με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, το θέατρο και την οικογένεια που δημιούργησαν.

Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Κλεφτοργιώργος σε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη αναφέρει   «Στο ξεκίνημά μου κολύμπησα σαν έμπειρος κολυμβητής».

Το «πατρινόραμα -hellenic» συνεχίζει το ταξίδί του   με… όραμα !

Κυκλοφορεί την Μεγάλη Εβδομάδα με διπλό εξώφυλλο στα περίπτερα όλης της χώρας και σε επιλεγμένα πρακτορεία τύπου.