«Τραβάει» το σκοινί ο Λεβαντόφσκι: «Κάτι πέθανε μέσα μου στη Μπάγερν

Το φωνάζει σε κάθε ευκαιρία και το έκανε για μια ακόμα φορά σε πολωνικό Μέσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης θέλει εδώ και τώρα να αποχωρήσει από τη Μπάγερν μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο Μόναχο και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να του αλλάξει γνώμη, αφού όπως δήλωσε το θέμα είναι συναισθηματικό καθώς δεν νιώθει πια γεμάτος στους Βαυαρούς.

Μιλώντας σε podcast της πατρίδας του (Onet Sport), ο Λέβα τόνισε ότι το συναισθηματικό «κενό» έχει να κάνει και με έλλειψη σεβασμού που εισέπραξε από τη διοίκηση της Μπάγερν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ενώ ξεκαθάρισε πως από την αρχή η αποκλειστική προτεραιότητά για το μέλλον του ήταν και παραμένει η Μπαρτσελόνα.

«Θέλω απλά να φύγω από τη Μπάγερν. Η αφοσίωση και ο σεβασμός είναι πιο σημαντικές από τη δουλειά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βρούμε μαζί μια λύση. Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου, θέλω να φύγω από τη Μπάγερν για να νιώσω περισσότερα πράγματα στη ζωή μου. Δεν σκέφτηκα καμία άλλη πρόταση εκτός από αυτή τη Μπαρτσελόνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.