Διάκριση για την Πατρινή επιχείρηση BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ

Σε ειδική εκδήλωση με τίτλο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Golf Prive της Γλυφάδας, μεταξύ άλλων εταιρειών βραβεύτηκε και η τοπική επιχείρηση BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, για την διαχρονική πορεία της αλλά και την ιδιαίτερα αξιόλογη ανάπτυξή της τα τελευταία έτη. Το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας παρέλαβαν οι κ.κ. Γιάννης και Σωτήρης Λαϊνιώτης.

«Ο όμιλος επιχειρήσεων Λαϊνιώτη καταλαμβάνει ηγετική θέση μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ιατρικών και ιατροτεχνολογικών ειδών, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Η BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, που δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική αγορά, στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Δρέπανο Αχαΐας, απασχολεί 40 εργαζόμενους και είναι η καρδιά του ομίλου. Κατατάσσεται στις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής
και η ιστορία της ξεκινά πίσω στο 1989. H BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων απευθύνεται στον χώρο της Υγείας και εστιάζει τις δραστηριότητές της κυρίως στις εξής κατηγορίες προϊόντων: Υγειονομικό & Επιδεσμικό υλικό, Πρόληψη κινδύνου / Μέσα Ατομικής Προστασίας, Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, προϊόντα Απολύμανσης & Αποστείρωσης, Βιοχειρουργικά Είδη. Με αξιόπιστα προϊόντα στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας, της περιποίησης και της υγιεινής, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που επιλέγουν να την εμπιστευθούν, καθιστώντας το εταιρικό σήμα «BBD» εγγύηση ποιότητας.

“Η BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ AEBE έχοντας ως βασικό της όπλο μια ομάδα 40 δυναμικών συνεργατών και συνεχώς εξελισσόμενων συνεργατών αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να ατενίζει το μέλλον με μια δόση αισιοδοξίας.”

ΔΗΛΩΣΗ CEO –κ. ΛΑΪΝΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΗ

Ολόκληρη η προηγούμενη δεκαετία και ειδικότερα τα δύο τελευταία χρόνια απετέλεσαν μια τεράστια πρόκληση για κάθε ελληνική επιχείρηση ανεξαρτήτως αντικειμένου με ιδιαίτερη όμως έμφαση στο νευραλγικό κομμάτι της Υγείας, όπου και δραστηριοποιείται η BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ AEBE. Η πρωτοφανής παγκόσμια υγειονομική κρίση δημιούργησε πληθώρα νέων αναγκών και απαίτησε την άμεση εξασφάλιση νέων μέσων για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της.

Η BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ AEBE επιδεικνύοντας αστραπιαία αντανακλαστικά και έχοντας τη διορατικότητα και την ευελιξία να προσαρμοστεί κατάλληλα και με την ανάλογη ταχύτητα, μετέβαλε την επιχειρηματική στρατηγική της σε χρόνο ρεκόρ, ανταποκρίθηκε στις νέες απαιτήσεις που γεννήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας και κατάφερε να πρωτοστατήσει στην εισαγωγή και διανομή των τόσο απαραίτητων Μέσων Ατομικής Προστασίας που μπήκαν στην ζωή όλων μας κατά τα τελευταία δύο έτη, κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες και επηρέασαν την παγκόσμια αγορά. Παράλληλα, κατάφερε να διασφαλίσει και την απρόσκοπτη παροχή και των λοιπών απολύτως απαραίτητων υγειονομικών υλικών σε πληθώρα νοσοκομείων και λοιπών φορέων σε όλη την επικράτεια, παρά τις ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες στην ανεύρεση και μεταφορά πρώτων υλών και υλικών προς την εγχώρια αγορά. Και φυσικά, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες αξίες και την κοινωνική ευημερία, προέβη σε σημαντικές δωρεές πληθώρας υγειονομικών υλικών αλλά και τεχνικού εξοπλισμού για κοινωφελείς σκοπούς, επισφραγίζοντας με αίσθημα ευθύνης την τριακονταετή επιτυχημένη πορεία που την έχει καθιερώσει στο χώρο. Η επόμενη μέρα εξακολουθεί να αποτελεί ένα γρίφο για όλους, καθώς νέες προκλήσεις, όπως η τρέχουσα ενεργειακή κρίση κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους. Ωστόσο, η BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ AEBE έχοντας ως βασικό της όπλο μια ομάδα 40 δυναμικών και συνεχώς εξελισσόμενων συνεργατών και έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου έχει καταφέρει να ξεπεράσει διαχρονικά όλα τα εμπόδια που προέκυψαν και κατ’ αυτόν τον τρόπο έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να ατενίζει το μέλλον με μια δόση αισιοδοξίας.

Διαβάστε την παραπάνω συνέντευξη ολόκληρη στο “πατρινόραμα” Ιουλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας