Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αναλυτές μιλάνε για Εθνική συστράτευση

Με τίτλο “Από σήμερα ξεκινάει η Εθνική συστράτευση¨οι παρακάτω υπογράφουν και προκαλούν με κοινή ανακοίνωσή τους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – Δικηγόρος/Καθηγητής ΕΚΠΑ

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ – Δικηγόρος/Καθηγητής Παν/μίου Μακεδονίας

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – τ. Βουλευτής / τ. Υπουργός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημοσιογράφος / Πολ. Αναλυτής

“Ευρωεκλογές, Αθήνα 9/6/2024

ΔΗΛΩΣΗ

Η βαθιά και πολύμορφη κρίση μετά την Μεταπολίτευση συνεχίζεται αμείωτη και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, στο πλαίσιο της συγκρούσεως του ολιγαρχικού καπιταλισμού της Δύσης της ΝΤΠ και του Εθνικού Καπιταλισμού της Ανατολής, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει καταστεί δορυφόρος των συμφερόντων των ΗΠΑ και του ΗΑΤΟ, οδηγεί την Ελλάδα όλο και περισσότερο στην αβεβαιότητα και τον αφανισμό της.

Η μνημονιακή περίοδος, και αυτή του coronavirus, ανέδειξαν ανάμεσα στα άλλα και τη φαυλότητα του πολιτικού συστήματος εξουσίας, ιδιαίτερα τούτο είναι φανερό με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την απουσία σοβαρής εναλλακτικής αντιπολιτευτικής πρότασης.

Οι Δημοκρατικές Πατριωτικές Πολιτικές Δυνάμεις, σε όλο το παραπάνω διάστημα, δεν μπόρεσαν να οργανωθούν σε ενιαίο πολιτικό σύνολο, με αποτέλεσμα το πολιτικό κατεστημένο να συντηρεί την φαυλότητα του να εξυπηρετεί άριστα τη διεθνή ολιγαρχία και τη διεθνή και εθνική Ελίτ, σε βάρος των συμφερόντων του λαού μας.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών σήμερα πιστοποιεί απόλυτα, ότι η «Πολιτική Κατάσταση και Πολιτικό Κατεστημένο σήμερα και αύριο αποτελεί μεγάλο ζήτημα για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και απαιτεί ουσιώδη πολιτική πρόταση προοπτικής τόσο για το μέλλον του Λαού μας και του Έθνους των Ελλήνων, όσο και για το ρόλο της Ελλάδος στη διαμόρφωση των διεθνών σχέσεων σε Ανατολή και Δύση με στόχο την ειρήνη και τη συνεργασία των λαών και τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Οι Έλληνες μαζί, ενωμένοι, μπορούμε, με μια άλλη νέα πολιτική οντότητα που έχουν Ανάγκη οι Έλληνες και το έθνος, να χτίσουμε την Ελληνική Πολιτεία για μια Ελλάδα του φωτός και της ανάδειξης ξανά του Ανθρώπου διεθνώς, που κατά μοναδικό τρόπο αναδείχθηκε σε τούτον τον τόπο. Την Ελλάδα της Εθνικής και Λαϊκής κυριαρχίας που κάνει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ξανά περήφανους.”.