Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής “Σχεδόν εκεί” του Χρήστου Γιαννόπουλου στο Πολύεδρο την Πέμπτη 4 Ιουνίου

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στο Πολύεδρο, η ατομική έκθεση ζωγραφικής του πατρινού εικαστικού Χρήστου Γιαννόπουλου, με τίτλο “Σχεδόν εκεί’.
Πρόκειται για έργα πρόσφατα και λίγο παλαιότερα, καλύπτοντας αντιπροσωπευτικά δείγματα από διάφορες σειρές της δουλειάς του, των τελευταίων χρόνων. Σε αυτές τις σειρές, είτε πρόκειται για εικόνες από φωτογραφίες του ίδιου του καλλιτέχνη, είτε από κινηματογραφικά στιγμιότυπα, είτε από αρχειακό υλικό, πάντα υπάρχει μια κοινή μορφολογική και θεματική αντιμετώπιση.
Ο Χρήστος Γιαννόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1981. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα, από όπου και αποφοίτησε, στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Μπολόνια και στην Σχολή Καλών Τεχνών του Πόρτο.